Stiri

Reviste de sanatate si stiluri de viata sanatoase

dimineata-pat-cafea-ziar
Acum ca e weekend activitatea oamenilor intra intr-un mod mult mai lent si asta pentru ca au scapat de stresul si tensiunea de la job. Trezirea de dimineata este una mai usoara, desi unii din obisnuinta, se trezesc de la alarma ceasului biologic si indiferent de zi ei se trezesc undeva la aceasi ora tot timpul. Desi somnul le lipseste, nimic nu se compara cu leneveala din pat pentru care nu faci compromisuri.

Stirile citite in weekend direct din pat sunt mai pozitive si mai bune, mai ales cele de pe verzuliu unde puteti citi o multime de sfaturi pentru sanatate. Adica informatii si sfaturi pentru mamici, sanatate bio, ceai pentru slabit, retete vegane si multe alte informatii pentru un stil de viata sanatos sau macar cel putin sanatos.

Viata sanatoasa si-o face fiecare prin modul in care traieste, nu exista reteta perfecta pentru slabit iar drumul pana acolo nu este unul simplu ci este presarat cu tentatii si cu momente dificile, tine de vointa fiecaruia si de motivatia ce trebuie sa existe in mod absolut.

Un simplu ceai baut zi de zi sau mancatul in cantitati minuscule nu este neaparat drumul spre o viata sanatoasa ci din contra este un chin pe care multa lume il trece doar pentru a arata bine, dar degeaba ambalajul este unul frumos daca inauntru totul este bolnav. Din acest motiv trebuie inteles ca rezultatele trebuie sa duca dincolo de un aspect frumos, la o viata sanatoasa si armonioasa.

Tu ce faci ca sa ai un stil de viata sanatos?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top