Evenimente

Circus Europa @ ERA Park, 29 aprilie – 8 mai

circIncepand de vineri, 29 aprilie si pana pe 8 mai, renumitul Circus Europa ii va incanta in fiecare zi pe ieseni cu acrobatii, jonglerii, momente cu clovni si dresura de animale exotice, in locatia special amenajata in parcarea de la ERA Park. Reprezentatiile Circului Europa vor avea loc in fiecare zi a saptamanii de la ora 19:00 si in weekend de doua ori pe zi, de la orele 16:00 si 19:00. Pretul unui bilet va fi de 10 lei pentru prima zi de spectacol, iar pentru restul reprezentatiilor de 25 lei pentru copii, 30 lei pentru adulti si 40 lei la loja.
Artistii celebrului circ din Ungaria vor oferi spectatorilor cele mai interesante si periculoase numere de acrobatie la sol si la inaltime, numere de echilibristica si jonglerii, dar si momente de dresura de ponei, lame si camile. Atractia principala a fiecarui spectacol sustinut de Circus EUROPA va fi reprezentata de dresura de lei. Nu vor lipsi nici clovnii, care ii vor amuza pe toti cei prezenti si vor oferi surprize si cadouri micilor spectatori.

Circus Europa are in spate o traditie de peste 300 de ani, ce a fost transmisa din tata in fiu pana in zilele noastre. Bazele circului au fost puse in jurul anului 1700 de catre familia Tokacs si a purtat prima oara numele de Fortuna. In urma cu peste 10 ani, descendentii familiei Tokacs au infiintat Circus Europa, circ cu care au colindat si incantat lumea.

[fblikebutton]
circ-2

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Sergiu

    May 1, 2011 at 10:55 am

    Cel mai slab circ din toate timpurile.  Animalele exotice sunt de fapt 2 camile bolnave si flamande, nici vorba de lei, tigri, maimute sau elefanti. Ti se rupe inima de bietele animale care saracele nu au nicio vina. http://ziaruldestiri.ro/circus_europa_se_face_de_ras_la_iasi.php

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top