Evenimente

Circul Americano @ ERA Park, 1 – 12 iunie

Circus Americano, 1-12 Iunie @ ERA Shopping Park Circul Americano vine pentru prima oara la Iasi si va incanta publicul in perioada 1 – 12 iunie cu spectacolele sustinute in parcarea ERA Shopping Park. Premiera reprezentatiilor va avea loc de Ziua Internationala a Copilului, cand micutii vor avea parte de oferte speciale.
Miercuri, 1 Iunie, fiecare parinte ce participa la spectacol va primi gratuit biletul pentru copilul sau. In plus, al doilea copil beneficiaza de o reducere de 10 lei.
De asemenea, micutii insotiti de cate un parinte vor avea parte de acces gratuit timp de o ora la spatiul de joaca si de o cursa gratuita pe pista de karting, ambele situate in incinta ERA Shopping Park.

circus-americano-1-12-iunie-era-shopping-park2

Dresura de animale exotice, acrobatii, jonglerii, momente comice si de iluzionism, dar si momente cu clowni, de toate acestea vor avea parte cei ce vor veni la Circul Americano. Printre animalele cu care spectatorii se vor intalni se numara elefanti, camile, lei, cai, ponei, lame, serpi si iguane.

circus-americano-1-12-iunie-era-shopping-park3

Spectacolele Circului Americano incep in fiecare zi la ora 19:00 si in weekend, de doua ori pe zi, de la ora 16:00 si ora 19:00. Circul a fost infiintat in anul 1912 de catre renumita artista Varga Raizner Adela.

circus-americano-1-12-iunie-era-shopping-park4

[fblikebutton]

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. anca

    June 1, 2011 at 7:11 pm

    imi poate spune cineva care sunt preturile?

  2. Pingback: Concert Directia 5 @ ERA Park, 17 iunie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top