Stiri

Ai nevoie de un service de telefoane și tablete în Iași? Clinica GSM este alegerea perfectă!

Dacă te afli în căutarea unui service profesionist pentru repararea telefoanelor și tabletelor tale în Iași, nu căuta mai departe! La Clinica GSM, găsesti oameni specializați în remedierea tuturor problemelor cu dispozitivele tale electronice preferate: telefoane mobile, tablete, ceasuri smart si laptopuri.

Servicii profesionale de reparare

La Clinica GSM, specialistii se dedică să ofere soluții rapide și eficiente pentru toate nevoile tale de reparații. Acestia preiau, colecteaza și returneaza dispozitivele care necesită reparație direct de la tine acasă, complet gratuit. Indiferent dacă ești ocupat sau nu poți ajunge intr-un service GSM, echipa Clinica GSM poate prelua dispozitivele tale în doar 2 ore, dacă te afli în orașul Iași, și le repara în aceeași zi. Pentru cei din afara Iașiului, serviciul este la fel de rapid și eficient, dar prin intermediul curierului, si poate ajunge la o durată de până la 48 de ore pentru returnarea acestora. Serviciul este disponibil atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.

Am ales să oferim soluții de reparatii cu ridicare de la domiciliu pentru companiile ce nu au timpul necesar să umble prin oraș cu diverse dispozitive pentru reparatii și atunci am zis că un serviciu de genul Colect and Repair ar fi util clienților noștri.”, a declarat Bogdan Zota, managerul la Clinica GSM Iasi.

Garanție pe viață pentru accesorii

Din 21 Martie 2024, toate cablurile și încărcătoarele vândute de Clinica GSM beneficiază de garanție pe viață, indiferent de defectul lor. Acest lucru înseamnă că poți fi sigur că investiția ta este protejată pe termen lung, iar Clinica GSM este aici pentru a te susține în orice situație.

Rețele și accesorii
Indiferent de marca sau modelul dispozitivului tău, echipa Clinica GSM de tehnicieni calificați este pregătită să rezolve orice problemă. De la decodare de rețea și înlocuirea sticlei până la reparații software, oferim o gamă completă de servicii pentru a-ți menține dispozitivul în perfectă stare de funcționare.

Experiența clienților noștri
Clienții sunt cea mai mare prioritate, iar satisfacția lor este dovada calității serviciilor Clinicii GSM. Cu peste 500 de recenzii cu o medie de 4.9 stele din 5 pe pagina Clinica GSM de Google din Iași, dar și magazinul Clinică GSM din Piatră Neamț cu 772 de recenzii pozitive.

Servicii suplimentare
Pe lângă repararea telefoanelor și tabletelor, Clinica GSM oferă și servicii de prevenție, inclusiv echiparea dispozitivelor cu folii de sticlă pentru a prelungi durata de viață a ecranului și pentru a preveni deteriorările. Foliile Hidrogel dar si de sticla au 6 luni garantie indiferent daca se sparg sau se dezlipesc, zgaraie sau fac bule.

În concluzie, dacă te confrunți cu probleme tehnice sau doar vrei să te asiguri că dispozitivul tău este în cea mai bună formă posibilă, vino la Clinica GSM pentru servicii profesionale și de încredere. Dă click aici dacă ai nevoie de reparații, iar dacă te înscrii, un reprezentant Clinica GSM te va contacta în cel mai scurt timp.

Clinica GSM Iasi
Adresa: Str. Arcu Nr. 3 Bloc Tarom, Iasi
Facebook: https://www.facebook.com/clinicagsmiasi
WhatsApp: 0751999090

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top