Stiri

Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fir – Cel mai folosit sistem de copiat la examene!

Copiatul la examene ține pasul cu evoluția tehnologiei. Clasicele fițuici nu mai sunt de mult la modă și au fost înlocuite cu dispozitive electronice în miniatură, desprinse parcă din filmele cu James Bond. Căști de copiat minuscule, sisteme de copiat cu comunicație GSM la mare distanță, camere video în nasture ce trimit imagini live în timp real cu subiectele, ceasuri cu poze și citire text, se numără printre ultimele dispozitive apărute și utilizate de cei care urmează să susțină un examen.

Printre cele mai utilizate sisteme pentru copiat, se numără și cutiuța GSM pentru copiat cu cartelă SIM și cască de copiat fără fir. Acest dispozitiv de comunicare discretă este la mare căutare și conform celor care au folosit-o deja, este foarte discretă și extrem de eficientă. Are o autonomie a acumulatorului foarte bună de peste 6 ore în apel continuu, peste 500 de ore în așteptare și are integrat un microfon performant care captează și cele mai slabe sunete din încăpere.

Ce este cutiuța GSM cu cască de copiat?

Cutiuța GSM cu cască de copiat fără fir sau cu microcască japoneză cum se mai numește cască, este un sistem pentru copiat ce îți permite să ai o conversație cu o altă persoană, aflată la distanță mare, fără ca cei din jurul tău să poată observa acest lucru. Cu alte cuvinte, poți primi și poți trimite informații în același timp, cu ajutorul microfonului performant din cutiuța GSM, persoanei care te asistă de la distanță.

Cutiuța GSM are un suport pentru cartelă SIM. Astfel se poate utiliza orice cartelă din orice rețea, din orice țară de pe glob (nu este codată). Cutiuța GSM, o dată pornită, se va conecta la rețeaua GSM locală, iar apoi va fi gata să primească apeluri.

Din ce este alcătuit sistemul?

Acest sistem pentru copiat este alcătuit din două componente principale. Prima componentă este cutiuța GSM care este practic un mini telefon mobil. Aceasta are rolul de a se conecta la rețeaua GSM locală și va face legătura între persoana care te ajută și cască din urechea ta. A doua componentă este cască de copiat (Microcască Japoneză). Aceasta îți va permite să asculți în ureche, într-un mod cât mai discret, ce îți vorbește persoana care te asistă.

Cutiuța GSM: Aceasta este de mărimea unei cutii de chibrituri. Are un acumulator performant ce poate susține un apel în continuu pentru o perioadă de minim 5-6 ore. Poate sta în stare de așteptare peste 500 de ore. Acest mic dispozitiv este foarte ușor de ascuns pe sub haine, este practic imposibil de detectat. Funcționează cu o cartelă SIM obișnuită. Are integrat și un microfon performant, deci persoana care te asistă, va putea auzi cu ușurință ce se întâmplă în încăpere: poți șopti subiectele.

Casca de copiat fără fir (Microcasca Japoneză): Aceasta este un element deosebit de important deoarece are rolul de a transmite la urechea ta sunetul într-un mod discret, fără ca cei din jurul tău să observe acest lucru. Casca de copiat este de mărimea unui bob de porumb și intră perfect chiar și în cele mai mici urechi.

Este practic imposibil să poți observa casca de copiat în ureche. Trebuie să te apleci, să tragi de ureche și să te uiți cu mare atenție pentru a o putea observa. Asta înseamnă însă să faci tu ceva greșit, să dai de bănuit și să fii verificat cu mare atenție. Altfel, casca de copiat este practic imposibil de observat, chiar dacă treci și te uiți la ureche.

Cum se folosește cutiuța GSM cu cască de copiat?

Cutiuța GSM pentru copiat este pe cât de sofisticată pare, pe atât de simplu de folosit este. Trebuie doar pusă la încărcat. Se ține la încărcat atât timp cât LED-ul albastru clipește. Când lumina albastră va sta aprinsă continuu, procesul de încărcare este finalizat. Durata de încărcare variază în funcție de cât de descărcată este bateria și de puterea încărcătorului folosit. De regulă, încărcarea poate dura între 2 și 4 ore. Te vei bucura acum de o autonomie foarte bună de până la 6 ore în apel continuu și peste 500 de ore în așteptare.

Odată încărcat acumulatorul, nu mai rămâne decât să introduci o cartelă SIM obișnuită ce are codul PIN dezactivat și să pornești cutiuța GSM de la butonul de on/off. De regulă, cutiuța GSM vine și cu o cartelă nouă, deja introdusă și cu codul PIN dezactivat. Pune o baterie 337 în casca de copiat și pune casca în ureche. Acum, cutiuța GSM este gata să primească apeluri. Atunci când persoana care te ajută va apela numărul cartelei SIM din cutiuța GSM, aceasta va răspunde automat, iar tu vei auzi în cască ce ți se vorbește.

Cutiuța GSM pentru copiat cu răspuns automat

Funcția de răspuns automat este foarte utilă. Asta deoarece nu poți apela de la cutiuța GSM. Și nici nu ai avea cum să apeși pe butoane în timpul examenului. Astfel, ori de câte ori cineva apelează numărul cartelei SIM din cutiuța GSM, aceasta va răspunde singură, de fiecare dată, fără ca cel care o folosește să fie nevoit să apese pe butoane. De regulă, în funcție de operatorul GSM folosit, conversația se întrerupe automat din centrală, la 60 de minute sau 120. Nu este absolut nicio problemă! Persoana care te asistă, va apela din nou, iar cutiuța GSM va răspunde imediat la apel iar tu vei auzi din nou în cască.

Model Original – calitate superioară.

Pe OLX sunt numeroși vânzători care oferă spre comercializare cutiuța GSM varianta aftermarket. La aceasta, acumulatorul ține mai puțin (între 2 și 3 ore) și apelul se întrerupe spontan de nenumărate ori. Acordați atenție acestui aspect și cumpărați doar de pe site-uri de încredere. Altfel te poți trezi că te lasă dispozitivul când îți este lumea mai dragă.

Cutiuța GSM este cel mai folosit sistem de copiat la examene – BAC.

Cutiuța GSM cu cască de copiat fără fir este cel mai folosit sistem pentru copiat la examene. Aceasta datorită faptului că nu este necesar să ai un telefon mobil cu tine în sala de examen. Dar și a dimensiunilor foarte mici, a ușurinței cu care se utilizează, a microfonului performant cu care vine dotată cutiuța GSM și nu în ultimul rând a prețului foarte accesibil la care se poate achiziționa un astfel de dispozitiv.

Acest sistem pentru copiat se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în ultimii ani. Cutiuța GSM pentru copiat cu cască fără fir este un dispozitiv relativ ieftin care s-a dovedit a fi și foarte eficient. Probabil că și de aceea se bucură de o popularitate crescută. Se poate achiziționa de pe mai multe website-uri și magazine online. Printre ele se numără și www.cutiuta-gsm.ro, care este un site specializat pentru acest dispozitiv. De aici poți cumpăra și plăti fie cu cardul bancar fie cu plata în sistem ramburs: plata la livrare.

Poți verifica coletul înainte de a plăti și beneficiezi de o garanție de 2 ani pentru produsul achiziționat. Dacă dorești să afli mai multe informații despre cutiuța GSM pentru copiat cu cartelă SIM și cască de copiat fără fir, sau dacă vrei să vezi mai multe poze de prezentare, filmulețe, poți învăța cum se utilizează o cutiuță GSM, poți accesa cu încredere acest website.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top