Diverse

Compania DDD te scapa de insecte

Anul acesta a fost un an plin de realizari, iar cea mai mare dintre ele a fost ca am scapat de gandacii de bucatarie.

Fiind proprietarul unui apartament destul de vechi, care nu a mai vazut o renovare din 1989, in timp, mizeria si lipsa intretinerii au facut sa fie casa ideala pentru gandacii de bucatarie.

Desi am incerca sa ii elimin folosind toate metodele posibilie, cauza principala o reprezenta subsolul blocului. Am decis sa iau lucrurile in mana si sa fac ca aceasta infesatie de goange sa dispara. Am cautat pe internet un serviciu care sa ofere servicii complete de dezinsetie.

Cautarile m-au adus pe pagina principala a Companiei DDD, o firma de deratizare profesionala. Acestia detin pe site multe informatii pentru clienti despre tipurile de deratizare dar si o lista cu preturi servicii deratizare.

Compania DDD este o firma dezinsectie, de mare calitate, deoarece, din ceea ce am vazut pe site-ul lor, personalul este bne instruit iar preturile sunt foarte bune.

Am sunat la numarul lor, iar operatorul mi-a preluat apelul foarte rapid. Le-am explicat situatia, dupa care le-am dat numarul de telefon, adresa si alte informatii folositoare ca echipa de deratizare sa ma poata gasi.

Mi s-a spus ca, a doua zi, voi avea o echipa de deratizare la domiciliu inca de la prima ora.

A doua zi s-a intamplat exact cum mi-a confirmat operatorul, iar echipa de profesionisti de la Compania DDD nu au pierdut nicio clipa si s-au apucat de deratizare.

Toata operatiunea le-a luat aproximativ 2 ore, insa, dupa aceea, am fost avertizat sa tin geamurile deschise cateva ore si sa evit sa intru pana cand nu se aeriseste bine.

De atunci nu am mai vazut niciun gandac ratacit prin bucatarie sau in restul casei. Recomand serviciile de inalta calitate a celor de la Compania DDD.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top