rent a car iasi iasi
Diverse

Ospitalitatea, cuvantul ce trebuie sa defineasca un hotel

Pentru unii dintre noi hotelul reprezinta o a doua casa, acest lucru datorandu-se faptului ca respectivele persoane sunt mai tot timpul pe drum si au nevoie de un loc in care sa stea. Fie ca vorbim despre artisti, fotbalisti sau oameni de afaceri, acestia sunt mai tot timpul pe drumuri motiv pentru care hotelul este ca a doua lor casa. Avand in vedere acest lucru un hotel de calitate, care sa te faca sa iti doresti sa te reintorci in el trebuie sa fie in primul rand ospitalier. Pentru a se intampla acest lucru hotelul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

  • Sa ofere un grad de curatenie ireprosabil;
  • Serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate;
  • Personalul sa fie amabil si sa ajute clientul in cazul in care acesta intampina o problema legata de cazarea in hotel.
  • In cazul in care in hotel se serveste mancare aceasta trebuie sa fie de cea mai buna calitate.
  • consumabile hoteliere produse doar de branduri celebre la nivel international.
  • Raportul pret calitate trebuie sa fie unul decent.

Desi toate cerintele prezentate mai sus trebuie indeplinite de un hotel pentru a putea spune despre acesta ca este ospitalier, din punctul meu de vedere consumabilele hoteliere joaca un rol decisiv in modul in care este perceput hotelul. Chiar daca este un detaliu poate mai putin important de cele mai multe ori acesta face diferenta intre un hotel ospitalier si un hotel din care iti doresti sa pleci cat mai repede. Privind doar din punct de vedere al consumabilelor oferite acestea trebuie sa fie:

  • In primul rand trebuie sa fie intr-un numar suficient de mare incat clientul sa nu simta nici macar o secunda faptul ca un anumit consumabil sa terminat.
  • Varietatea consumabilelor oferite de catre hotel trebuie sa fie cat mai mare. Cele mai populare consumabile sunt: sapunul lichid sau solid, gelul de dus, hartia igienica, papucii, casca pentru dus, betisoarele pentru urechi, etc. Hotelurile care intr-adevar vor sa isi rasfete clientii ofera si consumabile mai speciale cum ar fi crema de corp sau aparate de ras pentru barbati.
  • Calitatea consumabilelor oferite trebuie sa fie foarte buna pentru a oferi clientului tot confortul de care acesta are nevoie. Pentru a se intampla acest lucru consumabilele oferite de catre hotelieri trebuie sa fie produse doar de catre branduri cunoscute la nivel international. Astfel de produse pot fi achizitionate extrem de simplu si la cel mai bun raport pret calitate prin intermediul site-ului grafinetcosmetics.ro.

In concluzie din punctul meu de vedere ospitalitatea trebuie sa fie cuvantul care sa defineasca un hotel. Sau cel putin acesta este cuvantul care mie imi trece prin minte atunci cand ma gandesc la hotel. Pentru ca un hotel sa poata fi considerat ospitalier acesta trebuie sa indeplineasca conditiile expuse in cadrul acestui articol. Acestea pot fi indeplinite cu ajutorul unei echipe de oameni dar si cu ajutorul furnizorilor de incredere, grafinetcosmetics.ro  fiind unul dintre acestia. Produsele de cea mai buna calitate oferite de catre acestia dar si promptitudinea cu care raspund la comenzi fac ca acestia sa fie partenerul ideal al hotelierilor care stiu ce vor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top