Evenimente

Concert de Colinde: Stefan Hrusca @ Casa de Cultura a Studentilor, 15 decembrie

Concert de Colinde: Stefan Hrusca @ Casa de Cultura a Studentilor, 15 decembrieJoi, 15 decembrie 2011 sunteti invitati cu totii sa ascultati un concert de colinde si cantece de Craciun, interpretate live de catre nimeni altul decat inegalabilul Stefan Hrusca, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.
Ne-am obisnuit cu totii ca in fiecare an in preajma sarbatorile de iarna sa ascultam cu drag colindele lui Hrusca, colinde ce reusesc de fiecare data sa ne emotioneze si sa ne transpuna in atmosfera de Craciun!
Anul acesta, ca si in ultimii ani, Stefan Hrusca urca pe scena Casa de Cultura a Studentilor Iasi in 15 decembrie pentru a ne colinda live asa cum numai el o poate face.
Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol sau online la www.bilete.ro

Concert de Colinde: Stefan Hrusca @ Casa de Cultura a Studentilor, 15 decembrie

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

 1. ioam

  December 7, 2011 at 12:24 pm

  Deorece spectacolul are loc la Casa de Cultura a Studentilor -Iasi am sunat impresarul concertului si i-am cerut bilet la St. Hrusca pt.15 dec.2011 intrucat am un copil cu handicap grav si ar fi incantat sa asculte colinde, am fost refuzati categoric. I-am adus ca cunostinta ca in: Legea nr. 448/2006 republicata 2008, legea privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap Sectiunea 4 – Cultura, sport, turism Art. 21
  (3) Copilul cu handicap, precum si persoana care il insoteste beneficiaza de gratuitate la bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestari artistice si sportive.
  (4) Adultii cu handicap beneficiaza de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestari artistice si sportive, astfel:
  a) adultul cu handicap grav sau accentuat, precum si persoana care il insoteste beneficiaza de gratuitate;
  b) adultul cu handicap mediu si usor beneficiaza de bilete de intrare in aceleasi conditii ca pentru elevi si studenti.
  (5) Sumele aferente drepturilor prevazute la alin. (3) si (4) se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii si Cultelor, al Agentiei Nationale pentru Sport, din bugetele locale sau, dupa caz, din bugetul organizatorilor publici ori privati. Domnule director a CCS dumneavoastra sunteti in acord cu asa zis impresar care nu-si da nici numele si va denigreaza institutia?

 2. Cata

  December 7, 2011 at 5:23 pm

  Oare exista si sanctiuni pentru nerespectarea acestor dispozitii?
   
   
   
   
   
   
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top