Evenimente

Regalul Craciun Vienez @ Casa de Cultura a Studentilor Iasi, 12 decembrie

craciun-vienez-turneuLuni, 12 decembrie 2011, incepand cu ora 17:00 si 19:30 sunteti asteptati la al 10-lea an de “Regalul Craciun Vienez” la Iasi.
Si in acest an Capitala Austriei ne inspira una din cele mai mari traditii internationale prin intermediul orchestei “Eastern Royal Orchestra”.
din Sankt Petersburg condusa de dirijorul Daniil Zaharov si concert maestro: Vadim Bunovscki din Moskova ce va sustine un turneu extins in marile orase europene la finalul acestui an. Din cadrul orchestrei, face parte si binecunoscutul acordeonist de exceptie Evgheni Nagruzza, ce beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

Vom asculta Strauss si anul acesta si ne vom lasa purtati pe valurile “Dunarii Albastre”, fiind alaturi de orchestra faimoasa soprana Marina Raddis, prim solista a Operei Nationale din Chisinau. Nu vorbim despre un simplu balet clasic, ci despre adevarate opere de arta, generate de dansuri contemporane, celebrele valsuri vieneze, menite sa aduca un plus important de valoare operelor din secolele precedente. Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss vin sa ne mangaie trasaturile subtile ale sufletului printr-un concert intitulat “Regalul Craciun Vienez”. Iar dupa cum bine stim aceasta noapte mirifica si cea mai lunga este la Sankt Petesburg castelul de iarna al tarilor rusi si de ce nu al sufletelor dumneavoastra , de aceea organizatorii acestui turneu din peste 20 de localitati din Romania vor topi sufletele de gheata ale acestor vremuri cu ritmuri muzicale de-o frenezie si o buna dispozitie , dandu-i mana libera dirijorului Daniil Zaharov de a dirija o orchestra de prima clasa internationala compusa din 27 de instrumentisti.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, pentru informatii 0748 301 685 sau online pe www.vreaubilet.ro , www.startickets, www.bilete.ro.

Din program:
OVERTURE “ DIE FLEDERMAUS “, “TALES OF THE VIENNA WOODS WALTZ “ , “ARTIST’S LIVE VALTZ “, “WIENER BLUT
WALTZ”, “ANNEN POLKA” , “ LA BOHEME “, “ MUSETTA’S WALTZ”, “WALTZ FROM EUGENE ONEGIN “ , “THINK OF ME(
THE PHANTOM OF THE OPERA )’’ , “ SEVEN BY THE BEATLES” , “ EINE KLEINE LACHMUSIK” , “OMIO BABBINO CARO “

craciun-vienez-turneu

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top