Evenimente

[ANULAT] Demis Roussos vine la Iasi in 3 aprilie la Sala Sporturilor!

Demis Roussos vine la Iasi in 3 aprilie la Sala Sporturilor!UPDATE 23 martie 2012: Demis Roussos urma sa concerteze in aceasta primavara in 4 orase ale tarii: Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov (in datele de 1, 3, 5 respectiv 7 aprilie)! Din pacate, aceste concerte nu vor mai avea loc. Din cauza unor probleme de ordin medical si totodata pentru a proteja sanatatea artistului, organizatorii sunt nevoiti sa anuleze concertele!

„Foarte multi fani au cumparat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia si chiar Brazilia care au achizionat bilete. Ne pare rau daca sunt dezamagiti. Ne cerem scuze fata de ei si le multumim pentru intelegere.” afirma organizatorii.

Cum iti poti recupera banii?
Daca ai cumparat bilete pentru concertele de la Timisoara, Iasi, Sibiu sau Brasov iti poti recupera banii in perioada 23 martie – 1 mai 2012, de la casa de bilete de unde au fost cumparate. Trebuie doar sa mergi la magazinul respectiv, sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor se pot afla si sunand la unul din numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.

Inainte de a citi comunicatul de presa oficial de mai jos pus la dispozitie de catre organizatori, tin sa preciezez ca acesta este un eveniment de talie internationala, un eveniment de care orasul Iasi are nevoie.
Anul acesta primavara va aduce iesenilor un cadou cu totul special: un concert unic sustinut de nimeni altul decat marele artist Demis Roussos in 3 aprilie 2012 la Sala Sporturilor. Daca de-a lungul anilor a reusit sa cucereasca definitiv inimile fanilor bucuresteni, care l-au primit cu caldura de fiecare data, iata, pentru prima oara Demis isi propune sa cucereasca si inimile tuturor fanilor din Romania.

Spectacolul din Iasi face parte din primul turneu national, turneu ce va dura o saptamana si va incepe in 1 aprilie in Timisoara, trecand apoi prin Iasi si Sibiu si se va incheia in 7 aprilie in Brasov la Patinoarul Olimpic.

Pentru spectacolul din Iasi, Demis a pregatit un show nou cu multe surprize pe care nu doreste inca sa le dezvaluie. Pentru cei care ii iubesc muzica, artistul va interpreta multe piese mai putin cunoscute publicului roman dar si piese care i-au adus admiratia unui intreg mapamond precum: „Dinata Dinata”, „Goodbye My Love Goodbye!” sau „My Friend the Wind” !

Cum marele maestru isi sustine fiecare concert live, de pe scena special amenajata pentru el in Sala Sporturilor din Iasi, nu va lipsi orchestra alaturi de care canta de fiecare data cand sustine un concert in Romania.

1328021537_demis2012_big2

Pentru toti cei ce doresc sa petreasca o seara magica alaturi de Demis Roussos, biletele se vor pune in vanzare incepand de azi 1 februarie in urmatoarele locatii:

– Agentia Marilor Spectacole – Stefan cel Mare nr 8A
– Magazinul Flanco, Str. Silvestru nr 11
– Libraria Adevarul, Str. Stefan cel Mare si Sfant nr 4
– Diverta, Moldova Mall, Str Palat nr 1

si online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro

Preturile biletelor pentru spectacolul din Iasi vor fi urmatoarele:
Categoria Vip – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei
Categoria 4 – 50 lei

Spectacolul Demis Roussos din Iasi face parte din primul turneu national Demis Roussos si este organizat de Project Events!

Tineti minte, un eveniment de talie internationala si la Iasi, e un mare pas pentru ieseni!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top