Evenimente

”Oameni ai Iașului” la o fotografie distanță @ Libraria Carturesti, 7 aprilie

afis-oameni-ai-iasului-v2aAltIasi vă invită pe data de 7 aprilie 2012, de la ora 18:00, la librăria Cărturești (Iulius Mall) pentru vernisajul expoziției de fotografie OAMENI AI IAȘULUI a artistului Adrian Serghie.

“Pentru mine, impresiile urbane au două coordonate: oamenii și arhitectura” Adrian Serghie

AltIasi și librăriile Cărturești vă invită pe 7 aprilie 2012 la prezentarea primei expoziții de fotografie din seria Oameni ai Iașului a artistului Adrian Serghie. La vernisaj vor participa și subiecții fotografiilor: Aurica Ichim, Dumitru Grumazescu, Olga Rusu, Ioan Agapi, Dorian Geba, care vor depana amintiri legate de orasul nostru.

“Pentru mine, impresiile urbane contin doua coordonate: oamenii si arhitectura. Astazi am ales sa prezint iubitorilor de fotografie chipuri care fac Iașul mai frumos, mai bun, personaje care inspira, despre care știm că există, la locurile lor de muncă, contribuind la viata comunitatii.” (Adrian Serghie)
Deja la a patra expozitie personala de fotografie, Adrian Serghie este masterand al Universitatii de Arte George Enescu din Iasi, sectia Grafică publicitară, participant si castigator la numeroase concursuri, a prezentat lucrari in valoroase expozitii de grup sau personale.
Prin proiectele sale recente, Atunci, acum (expoziție individuală, Iași – Grand Hotel Traian), Noaptea albă a străzii Lăpușneanu (proiecție de fotografii), IS-12-BCU (expozitie individuala), Iași (fotografii vechi) (fondator și administrator pagina Facebook), artistul isi dovedeste sincera si iremediabila pasiune pentru ceea ce reprezinta orasul Iasi.

afis-oameni-ai-iasului-v2a

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top