Evenimente

Concert Directia 5 @ ERA Park, 18 iunie

concert directia5Directia 5, formatia cu o prezenta de 20 de ani pe piata muzicala romaneasca vine la Iasi in weekendul acesta. In plus, circul Americano continua seria dedicate iesenilor pana pe data de 26 Iunie.
Directia 5 in weekend la Iasi
Sambata, 18 Iunie, Directia 5 concerteaza la Iasi, intr-un spectacol aniversar. Trupa, ce implineste anul acesta 20 de ani de la infiintare promite un show de exceptia pe scena din incinta Carrefour ERA Shopping Park. Concertul marcheaza 10 ani de Carrefour in Romania si va incepe la ora 19:00. Cei 4 membri ai trupei vor canta si vor incanta publicul cu cele mai iubite ale formatiei, precum “Daca ai stii”, “Si ce daca” si “Am nevoie de tine”. Show-ul va fi urmat de o sesiune de autografe si fotografii cu fanii.

Circul Americano ramane alaturi de ieseni
Datorita succesului de care s-au bucurat spectacolele circului Americano, artistii au decis sa ramana in continuare alaturi de ieseni si le vor oferi acestora inca 2 saptamani de acrobatii, jonglerii, dresura de animale exotice, dar si alte momente savuroase. Spectacolele Circului Americano vor avea loc pana pe data de 26 iunie, in fiecare zi de la ora 19:00 si in weekend, de doua ori pe zi, de la ora 16:00 si ora 19:00 in parcarea ERA Shopping Park. In plus, iesenii ce isi vor face cumparaturile in Centrul Comercial vor benefia de un tichet de reducere de 15 lei din valoarea biletului.

[fblikebutton]
concert

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top