Evenimente

Concert Snails @ Club Hand, 16 aprilie

trupasnailsclubhand16aprilieVineri, 16 aprilie 2010 Club Hand va invita incepand cu ora 21:00 sa ascultati un concert live sustinut de trupa Snails.
Concertul Snails din orasul Iasi face parte din cadrul turneului pe care formatia il va sustine in luna aprilie a anului curent.
Despre acest turneu, Lilian Severin, solistul Snails, a declarat: “Dezghetarea relatiilor dintre Bucuresti si Chisinau permite un schimb cultural mai intens dintre moldovenii de acolo i cei de aici sau, daca vreti, dintre romanii de acolo si cei de aici. Vom canta incantati pentru toti cei care ne plac si care ne asculta indiferent de pozitionarea in raport cu Prutul.”
Pentru Snails, turneul in Romania este un bun prilej de reintalnire cu publicul de peste Prut. Ultima data, formatia a cantat la Bucuresti pe data de 27 martie 2010, in cadrul festivalului Zilele Basarabiei.
Trupa Rava, va canta in deschidere.
Rava inseamna: Lucian Curelariu – vocals, acoustic guitar; Bogdan Hapliuc – lead guitar, backing vocals; Laurentiu Dumescu – bass guitar; Codrin Murariu – drums.
Intrarea se face pe baza de bilet, ce poate fi achizitionat la pretul de 13RON.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top