Evenimente

Concert Vunk @ Dublin Pub, 31 octombrie

vunk_-_iasijpegDuminica, 31 octombrie, ora 21.00, in Dublin Pub, trupa Vunk ajunge la Iasi cu ocazia turneului national de promovare a albumului omonim “Ca pe vremuri”, lansat dupa o pauza de 6 ani. Pe langa piesele noi, “La orice ora”, “Dau alarma!” sau “Artificii pe tavan”, din concert nu vor lipsi hit-urile mai vechi, ne informeaza AltIasi.ro.
Trupa VUNK s-a lansat in 1999, sub numele de VANK, nume format din initialele membrilor (Victor, Alex, Nicu si Cornel). In 1999, cei patru isi lanseaza single-ul Independent, care devinde in scurt timp imnul postului tv Atomic. In luna noiembrie a aceluiasi an, apare si primul album numit “Voyeur” ce contine 10 piese. Nu dupa mult timp Vank intra pe toate canalele radio-tv din tara cu piesa “Noi o scoatem la capat” devenita smash-hit.

Cel de-al doilea album, “6 piese de 5 stele” apare in 2001, avand ca prim single “Regele soselelor”. Dupa numai un an, formatia revine cu un nou material discografic numit “In haine noi” ce contine atat piesa “All Too Young”, cu care au ocupat locul II la selectia nationala Eurovision 2002, cat si “N-am noroc”, un remake al unei piese semnate Anda Calugareanu.

In 2004, Vunk revine cu un album Best Of, pe care apar hiturile trupei lansate de-a lungul timpului, printre care se numara: 1000, Balada pentru o minune, Langa inima mea vine inima ta, Iubire cu imprumut si altele.

In acest moment Vunk este compusa din Cornel, Nicu, Bogdan (ex-AB4) si Gabi. Cornel spune pe site-ul Vunk ca: “Vremurile in care am inceput sa scriu albumul asta erau cele in care ramasesem in formatie doar eu si cu Nicu. Prima piesa de pe album pe care o incepusem era “Artificii pe tavan”, dar nu aveam decat refrenul ei. Nu mai stiam cum s-o continui si am lasat-o deoparte, pana in primavara lui 2010, cand Gabi m-a ajutat sa o termin si sa devina single si chiar hit.

Ma simteam ca in 1998-1999, atunci cand noi, Vank, nu aveam decat pofta de a canta si entuziasmul sa spunem ce gandim, in felul nostru si fara sa ne gandim vreun pic la potentialul comercial sau radiofonic al vreunei piese. Atunci a fost castigator. O sa fie si-acum…? A fost prima data cand m-am gandit ca urmatorul album trebuie sa se numeasca “Ca pe vremuri”.”

Din playlist-ul concertului nu vor lipsi piese cunoscute precum Noi o scoatem la capat, Langa inima mea vine inima ta, Fermecata danseaza, Prajitura cu jeleu, Regele soselelor, O ultima dorinta, Nebun dupa tine, Doar o noapte de-adio, 1000, Iubire cu imprumut, s.a.

[fblikebutton]

vunk_-_iasijpeg

Sursa: AltIasi.ro

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Concert Vunk @ Dublin Pub, 31 octombrie | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top