Evenimente

Concurs Action Night & Hellboy @ Cinema City Iasi, 10 Aprilie

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

Pe 10 aprilie, Cinema City ți-a pregătit o seară de acțiune alături de Hellboy. Vino la avanpremiera absolută a filmului și la fiecare bilet ai garantat 2 cadouri (tricou Hellboy și o doză de Ursus Cooler Lemon fără alcool).

Cu aceasta ocazie, organizam pe pagina noastra de facebook un Concurs la care puteti participa. Mai jos gasiti instructiunile:

Extragerea castigatorului va avea loc prin random.org, pe data de 9 aprilie. Mult succes!

Action Night va avea loc pe 10 aprilie, ora 19.30, in 19 locatii Cinema City din tara (Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Bucuresti AFI Cotroceni, Constanta Vivo, Cluj Polus, Deva, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti AFI, Piatra Neamt, Suceava, Severin, Targu Mures, Targu Jiu, Timisoara Iulius, Ramnicu Valcea), insemnand avanpremiera filmului Hellboy & doua cadouri garantate pentru fiecare spectator (tricou Hellboy si o doza de Ursus Cooler Lemon fara alcool).

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top