Evenimente

Concurs inedit de rezolvare a cubului Rubik, la Iulius Mall

Poţi să rezolvi cubul Rubik într-un timp record? Vrei să îţi demonstrezi măiestria, să te întreci cu alţi pasionaţi şi să câştigi premii? Vino sâmbătă, la Iulius Mall!

Peste 30 de împătimiţi ai cubului Rubik, din România şi Republica Moldova, s-au înscris deja la Iaşi Cubing Open 2019, competiție oficială omologată de World Cube Association şi primul concurs de acest tip organizat la Iaşi. Acesta va avea loc la Iulius Mall,sâmbătă, 30 martie 2019, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Cei care doresc să participe la Iaşi Cubing Open 2019 se pot înscrie, în limita a 45 de concurenți, iar taxa de înregistrare este de doar trei euro.

În timpul în care nu vor fi antrenaţi în concurs, participanţii vor schimba idei cu alţi cuberi, îşi vor face noi prieteni, vor afla sfaturi importante și se vor distra. Toţi competitorii vor fi recompensanţi cu diplome.

Pe lângă premiile pentru câştigători, organizatorii au pregătit şi surprize pentru cel mai tânăr şi cel mai vârstnic concurent, pentru cea mai rapidă domnişoară care rezolvă cubul Rubik, precum şi pentru cel mai rapid concurent din România.

Cubul Rubik este cea mai vândută jucărie din toate timpurile.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top