Evenimente

Caravana Garfield ajunge la Iulius Mall Iași! Copiii sunt așteptați de simpaticul motan cu sesiuni foto și multă distracție

Garfield își caută prietenii printre cineaștii prezenți la Iulius Mall Iași! Simpatica mascotă Garfield vine marți, la Cinema City, unde le dă întâlnire celor mici și celor mari cu sesiuni de veselie, poze și porții de socializare într-o atmosferă animată de bucuria filmului.

Pe data de 21 mai 2024caravana Garfield sosește la Iulius Mall Iași. Se anunță o după-amiază plină de surprize în compania mascotei Garlfield, care își așteaptă publicul, în intervalul orar 16:00-19:00în locația din fața magazinului Croppla etajul 1, cu multe zâmbete și sesiuni de fotografie. Cei mici se vor putea bucura de facepaintingmodelare de baloane și jocuri asigurate de animatorii de la Kids Mania.

Ca de fiecare dată, premierele sunt așteptate cu multă emoție, iar Garfield este pregătit de reuniuni pline de distracție. Premiera celui mai recent film cu motanul tău preferat tocmai a avut loc, iar tu poți urmări aventurile pisicești și pățaniile pline de umor ale lui Garlfield la Cinema City Iulius Mall Iași.

Animația Garfield spune povestea mult îndrăgitului motan iubitor de lasagna, veșnic îndrăgostit de delicii culinare și mereu în căutarea unei noi aventuri. Salvat în ultimul moment din situații-limită, dar oricând pus pe șotii, motanul este cea mai plăcută companie a copiilor și întotdeauna un prieten de nădejde.

Vino la Iulius Mall Iași, bucură-te de distracție și fă cunoștință cu simpatica mascotă Garfield!

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top