Evenimente

Conferinta Nationala de Criminalistica la Iasi, 23 iunie

Pe 23 iunie 2013, începând cu ora 9:00, la sediul Facultăţii de Drept (Amfiteatrul Paul Demetrescu, I.1), va avea loc Conferința Națională de Criminalistică „Criminalist pentru o zi”, ediția întâi. Este primul eveniment de acest gen din zona Moldovei, care se adresează atât publicului larg – tuturor persoanelor care sunt pasionate de cultura forensic, cât și studenților, masteranzilor, specialiştilor şi experţilor criminalişti.
Conferința este organizată de Grupul de initiațivă „CrimeAnaliStick” în colaborare cu Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, cu sprijinul ELSA Iaşi (Asociația Europeană a Studenților la Drept).

În cadrul evenimentului vor participa cadre universitare, doctoranzi, specialişti şi experți criminaliști, precum şi alţi reprezentanți ai sistemului de justiţie penală.

Dorim sa va propunem parteneriat media in privinta acestui eveniment. Dorim sa promovam sigla si imaginea dumneavoastra, asigurand vizibilitatea si interactiunea brandului dvs. fata de publicul nostru tinta ante, in cadrul si post eveniment.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top