Evenimente

Carnaval Show cu Andreea Balan @ Iulius Mall, 22 iunie

Sâmbătă, 22 iunie 2013, cântăreaţa Andreea Bălan va aduce la Iulius Mall atmosfera de petrecere a Carnavalului de la Rio. Concertul va avea loc de la ora 18.00, la etajul mall-ului, în zona Café Blanc şi va fi un show total, plin de culoare şi stiluri de dans dintre cele mai diverse.
În plus, clienţii mall-ului care se pregătesc pentru vacanţa la mare, sunt invitaţi să afle ce modele nu trebuie să le lipsească din garderobă în materie de costume de baie, rochii de plajă, ţinute vaporoase şi accesorii. Printre magazinele care îşi vor prezenta colecţiile în cadrul Summer Fashion Show se numără: BSB, Jolidon, Golden Point, Junker, Motor, House of Art, Sofiaman, Kenvelo, Optiblu şi Elisa. Tot sâmbătă, Iulius Mall va face fericit un client, căruia îi va oferi, prin tragere la sorţi, o excursie împreună cu alţi trei prieteni pe insula Kos, în Grecia, unde vor petrece un sejur de 7 nopţi, la un hotel de cinci stele.

Campania „Kilometri de vacanţă”, desfăşurată la Iulius Mall, în luna iunie a însemnat peste 2.000 de premii instant şi alte două sejururi oferite, prin tragere la sorţi, clienţilor care au făcut cumpărături. Astfel, Marius Timofte a câştigat o vacanţă all inclusive la Mamaia, la extragerea de pe 8 iunie, iar Andrei Chiriac a fost răsplătit cu un sejur all inclusive în Turcia, la tombola de pe 15 iunie.

Surprizele şi premiile la cumpărături vor continua la Iulius Mall întreaga vară!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top