Diverse

Confortul de patru-cinci stele cu produse de la Sanito.ro se intretine

Turistii care au calatorit mult in tara si in afara ei stiu exact ce produse pentru hoteluri contribuie decisiv la stabilirea numarului de stele al unitatii de cazare evaluate.

Pretentiile cresc de la trei stele in sus si oamenii se asteapta ca la hotelurile de lux sa fie primiti regeste si sa aiba conditii mai bune ca acasa.

La un hotel de cel putin trei stele, turistul se asteapta sa gaseasca in debara incaltatorul de pantofi si buretele cu care sa isi lustruiasca incaltamintea.

De asemenea, el stie ca in baie gaseste prosoape si halate hotel de calitate premium. Pe cel de picioare este imprimata frumos talpa piciorului, celelalte sunt moi si pufoase de parca ai mangaia un animal blanos.

Halatul este si el ca o patura fina si nu deranjeaza sub nicio forma, cand este luat pe piele.

Baia este plina de obiecte necesare toaletei si turistul nu-si poate retine incantarea. Cum sa nu fie multumit, cand are si betisoare pentru ureche, gel de dus, sampon si sapunuri parfumate?

Exista acolo amestecate in multimea de pachete si set pentru ingrijirea unghiilor, dar si pentru demachiere. Casca de dus poate fi luata si la piscina, dar folosita si cand oaspetele isi face baie si nu doreste sa isi ude parul, fiindca trebuie sa iasa in oras.

Numarul mare de stele al unitatii de cazare se intretine si cu papuci unica folosinta hotel, deoarece gazdele trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

-nu pot obliga musafirii sa umble desculti prin camere

-lipsa papucilor inseamna folosirea incaltamintei cu care musafirul merge prin oras prin tot praful si aducerea microbilor in camera. Prezenta papucilor inseamna mentinerea curateniei, fiindca pantofii de oras sunt descaltati la usa si dupa baia care se impune, oaspetele va merge prin camera incaltat cu papucii curati de interior.

Sanito.ro este un furnizor de nadejde, deoarece:

  1. Are numai produse de calitate, fie ca ne referim la covorase, la cosmetice, la mobilier sau la halate si prosoape hotel.
  2. Preturile sunt accesibile, fiind stabilite in favoarea clientilor. Pachetele de 10 prosoape sau 10 halate sunt foarte avantajoase, fiindca unul dintre ele este gratuit.
  3. Comanda se face rapid si usor si nu presupune expunerea cumparatorului la aglomeratie si la infectarea cu Covid. Trebuie sa fim atenti cu sanatatea noastra si sa evitam riscurile de cate ori avem acesta sansa. In cateva minute produsele sunt puse in cos si comanda finalizata. Nimeni nu te cearta, daca te razgandesti sau pentru ca stai prea mult pe site, nestiind ce anume sa alegi.
  4. Livrarea se face cu promptitudine la adresa indicata. La 2-3 zile de la procesarea comenzii, curierul o aduce la locul in care este nevoie de produsele respective.
  5. Atat filtrele de cautare te ghideaza in alegerea corecta a produselor, dar se pot adresa intrebari directe si specialistului magazinului, care raspunde repede, politicos si pe inteles la intrebarile care ii sunt adresate.

In concluzie, Sanito.ro contribuie decisiv prin produsele pe care le pune la dispozitie la pastrarea numarului de stele al unui hotel de lux sau la adaugarea uneia in cazul unui hotel de doua sau de trei stele.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top