Diverse

Cosmeticele hoteliere, mai importante decât crezi

Fie că se cazează la un hotel pentru a-și petrece concediul într-un anumit oral, sau pentru că voiajează în interes de serviciu, oamenii caută acele unități care să se asigure confortul dorit, dar și care să respecte standard ridicate privind serviciile oferite.

Din ce în ce mai multe persoane apreciază și, mai ales, se bazează pe cosmetice hoteliere, pentru că îi scutește de a căra multe bagaje după ei, sau să cheltuiască bani pentru a le achiziționa de la fața locului. De aceea, dacă te numeri printre managerii unor instituții hoteliere, avem pentru tine câteva recomandări.

Pretenții ridicate

În aceste vremuri, turiștii parcă au devenit mai pretențioși ca niciodată. De aceea, un mic truc pentru a-i cuceri, este ca la intrarea în cameră să îi aștepte un pachet cu produse pentru hoteluri: cosmetice, prosoape și halate, papuci de unică folosință sau orice alte accesorii hotel care crezi că s-ar potrivi și care îi vor face pe aceștia să simtă că au făcut cea mai bună alegere.

Calitate și produse naturale

În prezent, sunt multe unitățile hoteliere care le oferă acest gen de surprize plăcute oaspeților care le trec pragul. Pentru a fi cu un pas înaintea concurenței, oferă-le clienților tăi produse de calitate, de preferat naturale, pentru că sunt preferate de toată lumea. În plus, le va arăta acestora că te preocupă și mediul înconjurător, ceea ce este un lucru de apreciat, în condițiile actuale.

Cel mai bun raport preț calitate

Pentru că investiția în toate aceste ”nimicuri delicioase”, cum sunt ele caracterizate, să nu te aducă în pragul falimentului, încearcă să găsești un echilibru, și să vezi care este producătorul care îți oferă cel mai bun raport preț calitate. Din fericire, ai la dispoziție o listă destul de cuprinzătoare, așa că ai de unde alege. Mai mult, există producători care oferă reduceri substanțiale atunci când se comandă în cantitate mare sau pentru clienții fideli, și să nu uităm de acele seturi speciale care fac să îți revină buna dispoziție.

Servicii la standard ridicate

Pretențiile clienților sunt mereu tot mai mari, așa că trebuie să faci tot ce îți stă în puteri pentru a le oferi acestora o experiență special, care să-i facă să revină de fiecare dată în hotelul tău. Serviciile pe care le oferi trebuie să fie la cele mai înalte standarde, personalul bine instruit și mereu la dispoziția clientului, dar să nu neglijăm și importanța cosmeticelor hoteliere. Cu toții apreciem atunci când primim ceva, aparent gratuit (costul lor este inclus în prețul camerei), și ne place să credem că suntem răsfățați.

Să nu uităm niciodată că atunci când își fac o impresie despre o unitate de cazare, oamenii au în vedere atât serviciile de care au avut parte, dar și calitatea facilităților pe care le-au avut la dispoziție. Poți atrage mai mulți clienți oferindu-le cosmetice și accesorii hoteliere, poate chiar de lux, și afacerea ta va înflori. Nu uita nici de consumabile sau alte accesorii, și totul va fi așa cum trebuie: perfect!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top