Stiri

A venit momentul să îți stabilești rezoluțiile pentru Anul Nou? Iată câteva idei pentru inspirație!

La sfârșitul fiecărui an, majoritatea oamenilor au obiceiul de a face o analiză a ultimelor douăsprezece luni, cu bune și cu rele, pentru a-și putea stabili obiective și planuri noi pentru viitor. Având în vedere dificultățile cauzate de pandemia de coronavirus, anul 2021 este văzut ca un nou început, ceea ce îi determină pe mulți să își pună și mai multe dorințe în seara de Revelion.

Nu trebuie să aștepți până în ianuarie ca să îți pui dorințele în practică, ci poți începe de pe acum, măcar cu creionarea unei strategii, prin care să vizualizezi de unde pornești și unde vrei să ajungi. Acest lucru este foarte important pentru a rămâne determinat și concentrat pe ceea ce ai de făcut pentru a-ți îndeplini visurile. 

Dacă și tu aștepți cu nerăbdare noul an, iată ce rezoluții îți poți stabili pentru a te bucura pe deplin de perioada următoare: 

Planifică o vacanță

În cazul în care te numeri printre cei care au ratat plecarea în concediu în această vară, din cauza restricțiilor de circulație sau a fricii de infectare cu noul virus, trebuie să știi că anul viitor se anunță ca fiind unul potrivit pentru planificarea vacanțelor. Așadar, vizitează Dubaiul cu Karpaten, dacă îți dorești să te bucuri de un sejur relaxant într-o destinație exotică sau descoperă un oraș turistic nou, cum ar fi Praga sau Lisabona. Companiile aeriene au implementat sisteme flexibile de modificare a rezervărilor, așa că nu te îngrijora din cauza faptului că ai putea pierde banii pe bilete, mai ales dacă închei și o asigurare de călătorie storno, prin care îți recuperezi sumele achitate, inclusiv pentru cazare.

Mută-te în casă nouă

Dacă urmează să îți mărești familia sau pur și simplu te-ai săturat de apartamentul tău ori de zona în care locuiești, anul 2021 este un moment bun să îți schimbi domiciliul, mai ales că, potrivit unei legi, vei plăti un impozit mai mic pentru locuința nouă dacă se încadrează în anumite condiții. Studiile arată că, în urma perioadelor de carantină și a izolării, precum și a faptului că tot mai multe persoane lucrează de acasă, tendința oamenilor este de a se îndrepta către case la curte, unde să se bucure de un spațiu mai generos, dar și de un colț verde, compensând, astfel, plimbările mai rare în natură.

Schimbă-ți jobul

Fie că locul tău de muncă a fost afectat de pandemie, fie că îți dorești o nouă provocare, anul care vine poate fi startul noilor oportunităților de angajare. Așadar, începe imediat să cauți anunțuri pentru domeniul pe care îl vizezi și aplică la cât mai multe. De asemenea, dacă pentru obținerea unui nou job ai nevoie și de anumite calificări suplimentare, primul pas este să te înscrii la cursurile de pregătire profesională care să-ți asigure reușita.

Prin urmare, sfârșitul anului este momentul ideal pentru a pune la cale un plan de acțiune prin care să stabilești rezoluțiile pentru viitor și calea de urmat pentru a-ți îndeplini aspirațiile personale și profesionale, așa că profită de acest prilej și țintește cât mai sus! 

Sursa foto: Storyblocks.com

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top