Diverse

Covoare profesionale cu logo pe masura pentru profesionisti adevarati!

Covoarele sunt acele obiecte pe care le vedem aproape in orice locuinta, dar si in multe companii si institutii. Mai mult, in ultimul timp, companiile mai mari sau mai mici, obisnuiesc sa foloseasca covorul precum o carte de vizita. Fac asta alegand covoare profesionale precum cele de la sanito.ro. Nu vorbim insa doar despre simple covorase interior sau exterior.  Desi firmele achizitoneaza si astfel de covoare, pe care le putem numi “de-a gata”, multe aleg covoare exterior si interior personalizate.

Designerii de covorase de intrare pentru profesionisti si persoane fizice, ofera o gama completa de modele high-end realizate pentru a rezista uzurii, murdariei, umiditatii si variatiilor climatice. Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si asteptarilor dvs., cei de la sanito.ro au conceput covorase personalizabile, pentru care puteti alege inaltimea, grosimea, forma, cadrul si acoperirea, dar si culoarea, modelul si logo-ul. Veti beneficia astfel de un covor personalizat, adaptat nu numai la configuratia spatiului, la stilul de arhitectura si design al mobilierului, la frecventa vizitelor gazdelor sau a clientilor, ci si la imaginea pe care doriti sa o oferiti celorlalti.

Pentru a face o impresie buna!

In pragul unei cladiri, covorul de intrare este primul lucru care sare in ochi si ofera o idee si o imagine a unei afaceri sau a unui interior. Prin urmare, trebuie sa fie curat in toate anotimpurile, dar, de asemenea, sa atraga atentia cu armonia culorilor sale, a calitatii materialelor sale sau a graficii logo-urilor sale. Acesta este motivul pentru care sanito.ro ofera covoare de intrare personalizate, pe gusturi si culori. Un covor de intrare cu logo poate evidentia numele companiei dvs., imbunatatita cu culori stralucitoare, inscriptii semnificative sau modele grafice. Va atrage imediat atentia, va crea o atmosfera si, in functie de caz, va oferi o imagine prestigioasa companiei tale. Un covor de intrare este echivalent cu un pachet de “bun venit” si un prim contact: faceti o impresie imediata de profesionalism!

Pentru a imbunatati si promova afacerea, hotelul sau zona de relaxare, optati pentru un covoras de intrare personalizat, care va juca rolul unei semnaturi sau al unei carti de vizita. Datorita unui covor cu logo, pe care este inscris numele companiei dvs., va veti face cunoscut imediat vizitatorilor dvs. si si veti “imprima” astfel marca in memoria lor. Usor de identificat, o semnatura scrisa de mana, initiale sau monograme pot fi, de asemenea, inmultite ad infinitum pe covorase mari, scrise cu caractere grafice care vor atrage atentia. Culoarea si tiparele exprima, de asemenea, o personalitate: pentru un hotel mare sau o afacere de lux, violetul regal aminteste de covorul rosu, negru profund pe alb aminteste de modernism si sobrietate, imprimeu tartan pentru un magazin in stil „british”, modele florale sau paleta pastel pentru un spa sau centru de infrumusetare etc.

Companiile sau unitatile publice au, in general, un motto care rezuma istoria lor, un motto sau logo care spune imediat cine sunteti si ce faceti. Umorul este, de asemenea, binevenit, cu inscriptii sau jocuri de cuvinte facute pentru a seduce sau intriga vizitatorii.

Indiferent de ideea pe care o aveti, apelati la sanito.ro pentru covorasele care va reprezinta afacerea!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top