Stiri

Creditele rapide te ajuta sa treci peste situatii neprevazute

Creditele rapide de bani au fost special concepute pentru persoanele care se trezesc intr-un impas financiar, chiar in momentul cand au nevoia cea mai mare de lichiditati. Se intampla sa ne gasim in asemenea situatii atunci cand gasim online reduceri substantiale la haine, electrocasnice sau in cazul in care dorim sa achitam avansul pentru concediul din vara. Apoi, avem cazurile disperate cand trebuie sa platim pe ultima suta de metri anumite facturi ce s-au adunat in timp. Un imprumut rapid nebancar este solutia cea mai viabila in astfel de momente!

Auzim la tot pasul termenul de imprumut rapid, insa fara a sti precis ce semnifica acesta. Si cum functioneaza o asemenea forma de creditare. In acest sens, avem pentru dumneavoastra o serie de informatii prin care incercam sa va punem in tema cu subiectul, pentru a sti cand sa apelati la un credit rapid.

Criza financiara din 2007, cauzata in mare parte de creditele care se acordau doar cu buletinul, a impins BNR-ul sa ia, un an mai tarziu, decizia de a interzice acest tip de produse financiare. Cerintele consumatorilor au ramas in aer imediat dupa aceasta decizie, prin care, practic, bula de creditare existenta pe atunci s-a spart precum un balon de sapun.

Apoi, s-a creat o nisa, luand nastere Institutiile Financiare Nebancare (IFN). In ciuda faptului ca au fost reglementate de BNR, aceste IFN-uri nu pot fi privite ca niste banci. Spre deosebire de bancile clasice, aici termenii de creditare sunt mai avantajosi si, in acelasi timp, mult mai flexibili.

Institutiile Financiare Nebancare functioneaza sub supravegherea BNR si vine in intampinarea viitorilor clienti cu mai multe posibilitati de imprumutare, la pachet cu portofolii din ce in ce mai diverse.

Persoanele care opteaza pentru un leasing auto second hand pot alege din oferta IFN-urilor existente. Managerii institutiilor au speculat intr-o oarecare masura tendinta romanilor de a apela tot mai des la imprumuturi in sume mici pe perioade relativ scurte de timp. Facturile si situatiile neprevazute sunt majoritare aici, motiv pentru care si-au facut rapid loc si creditele nebancare.

Imprumuturile rapide nebancare au fost proiectate ca niste unelte financiare prin intermediul carora romanii sa se poata folosi de ele atunci cand se afla intr-un impas de ordin financiar. IFN-ul este “prietenul” care te imprumuta cand ai nevoie cu niste sume de bani, nu foarte mari, in ideea de a depasi anumite situatii presante in care te afli.

La final, amintim si principalul atu al acestui tip de credit, care nu necesita garantii din partea dumneavoastra, astfel incat sa nu riscati pierderea vreunui depozit in caz de neplata.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top