Stiri

Cu mic, cu mare, lectiile de canto sunt ideale

Pentru cei care considera ca au un talent inascut si ca pot canta divin cu putina practica si daca urmeaza cursurile unei scoli de canto, pentru cei care nu au posibilitatea sa ajunga la Conservator, exista o scoala in care pot lua lectii de canto cu ajutorul carora sa puna bazele unei cariere in acest sens.

Lectiile de canto sunt potrivite atat copiilor incepand cu varsta de 5-6 ani, cat si adultilor. Pentru cei care vad in muzica o sansa de salvare, o oportunitate de cariera, cei care pun accent pe felul in care canta si cauta mereu sa se perfectioneze, lectiile de canto sunt ideale pentru a-si indeplini obiectivele.

Lectiile de canto si perfectionarea tehnicii vocale

Chiar si cei care au un talent innascut la cantat, chiar si cei pentru care muzica este mai mult decat o pasiune, lectiile de canto sunt necesare. Dupa aceste lectii de canto, sunetele se fixeaza, tehnica vocala se perfectioneaza iar vocea devine un instrument perfect care poate aduce castiguri frumusele dar si faima si recunoastere. Unii canta din pasiune, altii pentru bani.

Unii stiu sa isi controleze vocea si fac acasa vocalize, altii au nevoie de un indrumator in acest sens. scoala de canto ofera clientilor, sau mai bine zis studentilor, posibilitatea de a-si imbunatati tehnica vocala, de a putea canta chiar si la evenimente, de a putea interpreta aproape orice fel de piesa.

Cursantii care doresc sa se perfectioneze si ating un nivel maxim de pregatire beneficiaza de suport pentru o cariera in muzica, inclusiv de servicii de impresariat, management, publishing si booking pentru tinerele talente.

Solistul vocal – liderul muzical puternic cu calitati vocale desavarsite

Vocea unui solist vocal al unei formatii este cel mai important instrument pe care il are. Uneori, vocea este cea care atrage fanii, fiind un instrument flexibil si expresiv ce tine de posibilitatile si calitatile native ale cursantului.

Inscrierea intr-un program de studiu adecvat poate aduce mai multe avantaje si beneficii celor care vor sa devina solisti vocali sau care deja sunt pentru o formatie insa pun accent pe perfectionare. Cei care nu au depasit inca perioada de pubertate, dar si cei care au trecut la maturitate sunt candidatii perfecti pentru lectiile de canto.

Cei inzestrati nativ pot lua lectii de canto de la 5-6 ani iar persoanele care au depasit varsta maturitatii insa vor sa isi incerce norocul si sa schimbe cariera pot da un test pentru a vedea insusirile vocii si daca sunt potriviti pentru a fi viitori cantareti sau solisti vocali. 

Obiectivele lectiilor de canto

In general, lectiile de canto au anumite obiective, incluzand dezvoltarea abilitatilor muzicale, a tehnicii vocale, a unei interpretari impecabile. Se pune mare accent pe tinuta, pe respiratie, pe corectarea defectelor vocale si pe obtinerea unor rezultate impresionante. Echipa din spatele scolii care ofera lectii de canto persoanelor interesate este formata numai din  profesionisti bine pregatiti in domeniu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top