Stiri

Ce parere aveti de BLAVOD – Black Vodka?

blavod_-_the_famous_black_vodkaIn ultima vreme mi s-a tot povestit despre Vodka neagra,i am stat si m-am gandit ce e aia si intr-un final am avut ocazia sa gust, dar sa ma si documentez. Unul din aceste produse ce se gaseste pe la noi si pe care eu l-am incercat este Blavod – Black Vodka.
Bautura nu are o cine stie ce istorie in spate dar s-a impus pe piata din Marea Britanie in 1998 si in anul lansarii a devenit foarte repede lider de piata.
Diferentele nu-s foarte mari cand vine vorba de gust, iar culoarea neagra este data datorita faptului ca se foloseste o iarba numita catechu, originara din Asia de Sud si Africa Centrala.

Aceasta iarba se spune ca pe langa culoare mai si catifeleaza gustul. Vodka aceasta este triplu distilata, dublu filtrata si este obtinuta din ingrediente pur naturale, scopul produsului fiind de a face diferenta intre produsele similare.
Blavod nu e scumpa, m-am uitat pe cateva magazine online si se vinde la 55-60 LEI sticla de 0,7 litri.

In Iasi nu prea am dat de locatii cu astfel de bauturi, oare publicul iesean ar consuma o astfel de bautura?

[fblikebutton]

Facebook Comments

5 Comments

5 Comments

 1. Pingback: Cu si despre BLAVOD - Black Vodka | Bogdan Alupoaie's Blog

 2. adrian

  February 23, 2011 at 11:57 pm

  deci aceasta BLAVOD VODKA este de kkt….am baut, m-am imbatat de la ea la un party, cand a fost lansata in Iasi si niciodata in viata mea nu mi-a fost atata de rau… am baut si  vodka traditionala, m-am imbatat, dar nu am avut aceleasi efecte secundare …. este VARZA si nu o spun doar eu, ci si 10 prieteni de-ai mei in aceeasi situatie….

 3. Ancuta

  February 24, 2011 at 8:58 am

  Eu am cumparat si am baut o sticla cu prietenii mei si nu am avut nici pe dracu. A doua zi eram megafresh, si ei la fel. Mie mi-a placut mai mult ca vodka normala.
  Bogdane, e 40 de lei sticla (sau ceva de genu’) la magazinul de bauturi de langa Teatrul National/pizzerie. Foarte bun cu cranberry, red bull sau mere.

 4. RaulPop

  March 5, 2011 at 6:43 pm

  Am baut, adica am degustat la un prieten.. nu e cine stie ce..

 5. cristi

  March 6, 2011 at 11:34 am

  Eu nu sunt bautor de tarie, dar de curiozitate as gusta.
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top