Sport

Cum a crescut în popularitate PublicWin

popularitate-publicwin

PublicWin este unul dintre operatorii de pariuri care au înregistrat o creștere impresionantă în ultimii ani, iar în prezent se află în topul caselor de pariuri online din România. PublicWin a intrat pe piața pariurilor din România în 2016, iar până în 2017 deja deschisese mai mult de 100 de agenții stradale. În prezent, PublicWin oferă servicii doar în mediul online, activitatea în offline fiind oprită în prezent. PublicWin a obținut o licență de la ONJN care este valabilă până în 2027, atât pe partea de pariuri, cât și pe partea de cazino.

PublicWin a crescut atât de mult în popularitate în ultimii ani datorită serviciilor de top pe care le oferă. Printre calitățile pe care le dețin se numără și oferta sportivă. La Public Win oferta sportivă este foarte bună, atât ca număr de evenimente acoperite, cât și ca diversitate. Pe sportul rege poți paria pe lângă numărul de goluri sau câștigătorul meciului și pe cartonașe sau cornere, având chiar posibilitatea de a paria pe 3 derivate ale aceluiași meci. De asemenea, la PublicWin vei găsi și handicapuri asiatice sau europene. Pe lângă acestea, cotele și payout-ul de la PublicWin se ridică peste media pieței.

Pariuri non-sportive

Pariurile non-sportive sunt cireașa de pe tort la PublicWin. Poți paria pe jocuri virtuale precum celebrul Lucky 6, sporturi virtuale de fotbal, tenis, curse de cai, curse de câini sau baschet. La PublicWin ai acces la cele mai cunoscute loterii internaționale printre care și Grecia Kino sau Polonia Multi. Grecia Kino este cea mai populară loterie de tipul 20/80 precum cea din România. Extragerile au loc de mai multe ori pe zi.

Polonia Multi este o loterie care are 2 variante, Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2. Este o loterie tot de tipul 20/80, iar extragerile au loc în fiecare zi la orele 15:00 și 22:40. Tot la PublicWin poți juca și la Loto Win for Life. Win for Life este o loterie din polonia de tipul 10/20 și este perfectă pentru aplicarea strategiilor precum Martingale sau Fibonacci. Pe lângă aceste loterii, la PublicWin vei găsi și altele precum Slovacia Keno, cehia keno, Canada Atlantic Bucko sau Belgia Keno.

Oferta pe pariuri live

PublicWin se remarcă și prin oferta de pariuri live pe care o deține. Într-o zi normală, vei găsi pe la ora 15:00 nu mai puțin de 91 de meciuri din 9 sporturi diferite. Acest lucru plasează PublicWin în top în ceea ce privește oferta sportivă pe pariurile live. De asemenea, vei găsi între 15 și 40 de opțiuni de pariere în funcție de sport și de eveniment.

Atunci când vorbim de casele de pariuri online, vorbim și despre bonusuri, acestea fiind foarte căutate de către toți pariorii. PublicWin vine cu un bonus imens de bun venit pentru noii utilizatori. Este posibil ca acesta să fie cel mai mare de pe piață în acest moment. La PublicWin primești un bonus de bun venit de 210% până la 2100 RON plus 500 rotiri gratuite la cazino.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top