Evenimente

Cum alegem covorul ?

Indiferent de cultura si de societate, covorul pare a fi un element comun care leaga intraga umanitate. Fie ca vorbim despre cultura europeana, chineza sau africana, covorul are loc de cinste in casele oamenilor. Insa, acest accesoriu nu este folosit doar in locuinte, covoarele sunt accesorii de lux care pot infrumuseta interiorul unui magazin, pot crea o atmosfera mai placuta la restaurant sau ne fac sa ne simtim ca acasa atunci cand suntem la hotel.

Magazinul Sanito.ro este un leader in acest domeniu si ofera o gama vasta de covoare profesionale la preturi avantajoase, iar calitatea este intotdeauna de gradul I.

In aceasta categorie de produse, clientii gasesc totul, de la mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, pana chiar si presuri si covoare exterior.

Insa cu toate aceste produse, cum alegem covorul potrivit?

Un covor poate schimba decorul unei camere. Si este o solutie usoara si accesibila pentru a obtine caldura si culoare. Covoarele sunt printre cele mai eficiente obiecte decorative. Principala lor proprietate este ca imbraca orice camera cu eleganta, dar transmit si o senzatie de caldura, izoleaza termic si sunt o solutie pentru a delimita spatiile. Din acest motiv, atunci cand alegeti un covor, este necesar sa luati in considerare nu numai stilul, culorile si modelul acestuia, ci si tipul de tesatura, dimensiunea – care va depinde de locatia sa – si alte proprietati, cum ar fi covoarele lavabile.

Primul lucru atunci cand alegeti un covor este sa tineti cont de decorul camerei. Faceti-o sa se coordoneze cu mobilier, tapiterie si perdele. Daca celelalte textile sunt imprimate, alegeti una neteda pentru a nu supraincarca spatiul – ca in imaginea de mai sus. Daca predomina tesaturile simple, puteti continua cu aceeasi linie simpla sau puteti alege un design de flori, cu forme geometrice …

Daca doriti sa multiplicati luminozitatea, alegeti un covor neted pe un ton neutru, usor si moale, care va ajuta la sporirea nu numai a luminii, ci si a spatiului si caldurii. Categoria de covorase interior ofera multe modele cu dimensiuni si culori diferite.

De asemenea, materialul este o alta alegere importanta:

Bumbacul: covoarele din acest material sunt confortabile si functionale. Se potrivesc perfect in medii informale si in camere precum dormitorul copiilor, baia sau dressing-ul. De asemenea, fiind atat de cool, sunt ideale pentru lunile de vara. Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este ca greutatea redusa necesita plasarea unei baze antiderapante dedesubt.

Materiale noi: materialele plastice precum PVC, polietilena sau vinilul sunt, de asemenea, o tendinta. Aceste tipuri de covoare sunt rezistente la pete si umiditate, sunt excelente pentru zonele casei, cum ar fi bucataria. Ele sunt, de asemenea, printre dintre cele mai bune optiuni pentru covoarele de exterior, deoarece nu se strica atunci cand sunt expuse la soare sau ploaie. De asemenea, puteti alege dintre multe culori si forme.

Indiferent de alegerea facut, covoarele de la Sanito.ro sunt o investitie stabila si avantajoasa pe termen lung, de care orice locuinta are nevoie!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top