Stiri

Tendințe pentru ușa de intrare în 2021

Unul dintre cele mai simple motive pentru care oamenii renovează aspectul casei, în timp ce sporesc valoarea acesteia este de a face o primă impresie excelentă. Cel mai la îndemână mod de a face acest lucru este schimbarea ușii din față a casei sau a apartamentului. Schimbarea înfățișării ușii poate implica costuri variate, în funcție de nevoi și dorințe. Descoperă, în rândurile următoare, câteva dintre tendințele 2021 în materie de uși exterioare.

Ușile personalizate

Tendința ușilor personalizate din lemn a început în 2020 și credem că această tendință va rămâne valabilă și pentru 2021. Aspectul modern al diferitelor nuanțe de gri sau negru cu albastru devine din ce în ce mai popular pentru ușile din față. În timp ce finisajele tradiționale în maro și roșu rezistă, tendința de gri va continua să crească în popularitate. Griul adaugă un stil contemporan atât exteriorului, cât și amenajării interioare.

Pete naturale de lemn

Oamenii încorporează elemente de exterior folosind pete de lemn natural pentru întreaga ușă sau anumite elemente ale ușii, cum ar fi accentele . Totuși, în funcție din ce este făcută ușa dvs. actuală, încorporarea elementelor din lemn natural ar putea implica înlocuirea completă a ușii exterioare. Acest lucru ar putea deveni costisitor.

Ușile în culori saturate

Ușile în culori puternice (precum portocaliu sau roșu) există de ceva vreme. La ușa de intrare, tendințele 2021 sunt prognozate în culori îndrăznețe. Tot ce trebuie este o simplă aplicație de vopsea  pentru a obține acest aspect, care menține scăzut costul acestei renovări.  Culorile care contribuie la completarea unui exterior neutru sunt albastrul închis, negrul cărbune și violetul pătrunzător.

Ușile din sticlă și oțel

Ramele din lemn sunt unele dintre cele mai utilizate și testate materialele. Cu toate acestea, în 2021, ușile de intrare se remarcă prin utilizarea fibrei de sticlă și oțelului cu întreținere redusă. Ușile din sticlă reprezintă o opțiune accesibilă, mai durabilă, care poate fi vopsită sau personalizată în funcție de dorințe. Oțelul este un material mai puternic și mai ușor, care se remarcă prin rezistență și eficiență din punct de vedere energetic.

În ultima perioadă, ușile de exterior din sticlă s-au bucurat de o popularitate în creștere. Această tendință se datorează faptului că ele facilitează trecerea luminii care pun evidență amenajarea interioară și, totodată, oferă o vedere neobstrucționată a exteriorului.

În timp ce vizualizările cu sticlă completă ajută la modernizarea intrării, sticla poate fi o opțiune de energie slabă, deoarece își pierde o mare parte din căldură și prezintă riscuri de securitate proprii. Căutați învelișuri cu emisivitate scăzută sau evaluări de conductivitate sau sticlă multistrat pentru a vă ajuta să decideți sticla de cea mai înaltă calitate în bugetul dvs.

Alege modelul preferat din multitudinea de uși de interior moderne de la Rom Decor și oferă-i locuinței tale siguranță și eleganță!

Această frază nu prea are sens. În lipsa unei imagini, nu îmi pot da seama la ce se referă.

Având în vedere că advertorialul e pentru o firmă care vinde uși, cred că recomandările pentru care utilizatorul și-ar vopsi singur ușile nu sunt ok.  De aceea, indicat ar fi ca textul să fie scris în așa fel încât să sugereze că ROM-DECOR poate vopsi ușile în acele culori.

Pare tradus mai rău decât cu Google Translate. Ideea e că ăștia de la Rom-Decor nici măcar nu au uși de exterior din sticlă. Poate ar trebui mai degrabă văzută altă tendință în materie de uși de exterior la care ar putea fi adăugat un link către genul acela de uși.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/round-arch-front-door-entrance-door-466043/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top