Stiri

Cum alegem un smartwatch în funcție de specificații

Ceasurile inteligente sau smartwatchurile sunt din ce în ce mai populare, au reușit să se impună în lumea noastră digitală. Trebuie să recunoaștem că a dispune de mai multe funcționalități de la încheietura mâinii este destul de seducător. Fie că ești un sportiv profesionsit, un utilizator care caută un stil de viață sănătos sau un consumator care vrea doar să poarte o bijuterie în tendințe și practică, vei găsi cu siguranță un model de smartwatch pe placul tău. Fiecare model de smartwatch are funcționalități precise, destinate mai multor tipuri de persoane. În ceea ce privește designul există smartwatchuri pentru toate gusturile.

Ce tip de ecran să alegi

Ai timp să controlezi smartwatchul? Atunci alege unul cu ecran tactil. In schimb, dacă vrei să rămâi concentrat în permanență, atunci optează pentru un ceas care te va menține informat prin intermediul notificărilor.  Chiar dacă optezi pentru un ecran tactil sau nu, tot trebuie să alegi mărimea acestuia. Toate sistemele de afișare sunt practice. Există ecrane colorate și ecrane monocrome. Evident, cu cât un ecran este mai mare, cu atât vei vedea mai bine ora, data sau numărul pașilor efectuați în ziua respectivă. Cu cât rezoluția ecranului este mai mare, cu atât lizibilitatea va fi mai apreciabilă. Un smartwatch cu ecran mare difuzează adesea un număr important de informații.

Sistemul de operare

Ai nevoie doar de un tracker de activitate? Sau mai vrei și să te distrezi din când în când? Atunci sfatul nostru este acela de a-ți îndrepta atenția spre un smartwatch care funcționează sub Android Wear si watch OS, cele mai populare sisteme de operare de pe piață. Pe aceste produse vei reuși să descarci aplicațiile potrivite, optimizate pentru ceasul tău inteligent. Pe aceste bijuterii tehnologice vei putea folosi o comandă vocală care te va ghida într-un timp record spre aplicația căutată. Dacă vrei un ceas inteligent simplu, orientează-te spre un produs fără sistem de operare. Sau dacă dorești să găsești cel mai bun smartwatch pentru copii, atunci probabil că nu contează nimic în afară de sistemul de localizare al copilului prin GPS. Restul devin detalii.

Funcționalități

Dacă ești sportiv, achiziționează un smartwatch capabil să te informeze cu privire la performanțele efectuate datorită senzorilor. Există un număr mare de ceasuri inteligente pe piață dotate cu podometru care numără pașii efectuați pe parcursul unei zile. Vei putea mai ușor efectua cei 10 000 de pași recomandați pe zi pentru a avea un stil de viață sănătos. Poți opta pentru un ceas inteligent care măsoară frecvența cardiacă pentru a-ți regla intensitatea exercițiilor fizice în funcție de aceeste informații. Un smartwatch este capabil să îți analizeze somnul. Pentru aventurieri există ceasuri inteligente cu GPS.

Conectivitate. Își dorești să îți măsori performanțele la înot sau la jogging sub o altă formă? Atunci folosește una din aplicațiile disponibile pe smartphone sau pe tabletă. Un smartwztch dotat cu Bluetooth va putea împătrăși datele colectate aflam de pe https://www.smartwatch.ro/. Pe astfel de aplicații poți programa exercițiile fizice, să definești obiective noi sau să îți provoci prietenii. Dacă ai un smartwatch dotat cu un cititor audio vei putea asculta muzică în timp ce alergi fără să fie nevoie de vreun fir. Există și ceasuri inteligente cu wifi. Dacă nu vrei să scoți telefonul din buzunar de fiecare daăt când sună atunci optează pentru un smartwatch care te avertizează atunci când primești notificări sau mesaje.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top