Stiri

De ce sa cumperi o masina second hand in leasing? Iata cateva sfaturi

Daca doresti sa achizitionezi o masina second hand prin leasing auto, cel mai bine este sa apelezi la specialisti pentru a te asigura ca ai parte de cea mai buna masina. Sa fie perfect functionala si cu toate dotarile necesare. Trebuie sa te asiguri ca automobilul pe care ti-l doresti arata exact asa cum stiai tu si functioneaza in cele mai optime conditii. Companiile specializate in leasing ofera toate detaliile necesare clientului si garantia calitatii.

Poate ca ai visat inca de mic la masina perfecta, cu toate dotarile necesare, frumoasa si delicata, insa ai ajuns la conluzia ca nu o sa iti permiti prea curand aceasta masina. Nu iti face griji, acum poti achizitiona masina visurilor tale in leasing auto second hand. In felul acesta, poti beneficia de masina, platind o rata lunara pe toata perioada contractului. Dupa terminarea contractului, ai posibilitatea de a opta pentru o alta masina daca doresti, prelungind contractul.

Convinge-te de avantajele pe care le ofera o masina second hand achizitionata in leasing

Leasingul auto este o procedura simpla si similara cu un imprumut bancar. Singura diferenta este ca o firma specializata achizitioneaza masina dorita si apoi ti-o pune la dispozitie pe baza unui contract. Inca nu te poti numi proprietarul masinii, deoarece inca nu este pe numele tau. Momentan apartine de firma pana cand platesti ratele pe perioada contractului. Trebuie sa ai grija de cheltuielile de intretinere si in cazul in care are loc un accident, trebuie sa iti asumi riscurile.

Exista doua feluri de leasing. Unul financiar si unul operational. Cel financiar se realizeaza in urma unor negocieri cu firma care achizitioneaza masina visurilor tale, ti-o pune la dispozitie dar ramane proprietarul de drept al masinii pana la terminarea contractului. La final, poti cumpara masina la pretul stabilit. Leasingul operational se realizeaza sub forma de inchiriere a masinii. La finalul contractului, firma nu este obligata sa iti vanda masina.

Masinile luate in leasing auto second hand ofera garantie pentru orice achizitie

O masina luata in leasing prezinta o serie de avantaje pentru care merita sa completezi toate actele necesare pentru a avea masina visurilor tale. Se rezolva rapid etapa cu acte si formulare si trebuie sa stii ca se poate solicita finantarea unui automobil de maxim 8 ani vechime in prezent. Formalitatile sunt mai usoare decat in cazul unui credit bancar iar ratele sunt egale in fiecare luna.

Ratele se pot modifica doar daca doreste clientul sa ofere un avans, ceea ce duce la recalcularea dobanzii, iar dobanda este platita doar pentru valoarea imprumutului, fara plata avansului. Perioada de contrct este cuprinsa intre 2-5 ani si ai pachet integrat de servicii de inmatriculare, asigurare RCA si CASCO. Un avantaj mare este ca se pot finanta si persoanele care au venituri mici sau cele care au antecedente anterioare.

Acum iti poti alege masina pe care doresti sa o achizitionezi 

Daca iti doresti o masina in leasing auto second hand, atunci nu mai sta pe ganduri si incepe procedurile necesare. Dupa primele 12 rate achitate corect, clientul poate deveni oricand proprietarul masinii daca achita integral toate ratele ramase, fara un cost suplimentar inclus. Nu exista garantii bancare, iar masina poate fi cesionata inainte de terminarea contractului, in cazul in care nu mai doresti sa continui tu ratele la masina si o vinzi catre alt client.

Poti da un avans cuprins intre 10-60% si comisioanele sunt mici si dureaza pe toata perioada contractului. Ai posibilitatea de a micsora ratele prin plati anticipate si prin aceasta metoda, dobanda este recalculata si scazuta. Ai nevoie de o serie de acte pentru a putea lua o masini second hand: auto-leasing.ro/masini-second-hand/ in leasing, si indicat este sa le pregatesti din timp. Auto-Leasing se asigura ca automobilul ajunge in siguranta la client si in perfecta stare de functionare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top