Stiri

Cum alegem un storcator de fructe in functie de avantajele oferite

Clasicul storcator de citrice manual se afla cel mai probabil si in bucataria ta si oricat de util este, pentru cantitati mari de suc si din mai multe fructe, un storcator de fructe electric este ideal si pe langa placerea de a servi un suc proaspat pregatit impreuna cu prietenii si familia, este in fond o investitie in mentinerea sanatatii tale.

Exista astazi multi producatori care incorporeaza in robotii de bucatarie si o functie de stoarcere sau presare a fructelor si legumelor pentru suc, dar daca nu vrei un robot de bucatarie, poti opta pentru un storcator de fructe specializat, simplu si eficient. BRICOMIX este magazinul online unde gasesti cam orice electrocasnic ai nevoie, mic si mare, potrivite pentru orice buget si spatiu.

Poti alege un storcator performant de la BEKO, GORENJE, HEINNER sau PHILIPS, printre altii producatori renumiti si in functie de nevoile tale iti sunt recomandate trei tipuri de storcatoare:

  • Storcator pentru citrice, pentru ca este actionat electric este mai eficient in diminetile pline la masa si uneori un suc proaspat de portocala este suficient pentru a-ti insenina ziua. Reprezinta o varianta economica, le gasesti si sub 100 de lei, dar sunt foarte versatile in ceea ce priveste optiunile.
  • Storcator de fructe centrifugal, care are incorporat in general o razatoare centrifugala ce rade foarte fin fructele si legumele, insa pot avea un randament redus in cazul radacinoaselor sau a fructelor cu o coaja mai dura. Sunt accesibile si calitatea sucului obtinut este ridicata, mai ales ca pot fi combinate mai multe fructe si legume, dar uneori pot deveni dificil de curatat si pulpa/cojile rezultate pot contine inca mult suc.
  • Storcator de fructe si legume prin presare la rece, sunt storcatoare care au un ax central ce macina fructele si legumele, mai mult decat sa le rada, sunt asemanatoare unui blender, dar specializate pentru obtinerea sucurilor consistente si cu cat mai putine parti aruncate. Sunt cele mai apreciate de nutritionisti si utilizatori, chiar daca sunt mai scumpe, pentru ca sucul pastreaza mai multe din nutrientii si fibrele fructelor si legumelor pe care le stoarce, nu doar apa si zaharurile lor.

In functie de nevoile si preferintele pe care ti le-ai stabilit, sunt cateva detalii tehnice pe care este recomandat sa le urmaresti pentru a-ti mari nivelul de confort si siguranta, astfel sunt importante:

  • Viteza de stoarcere, cele centrifugale sunt castigatoare in acest sens, timpul petrecut este redus de rotatiile pe minut ale strocatorului care de obicei sunt injur de 1000.
  • Zgomotul, poate varia in functie de fructele si legumele stoarse, dar si de tipul aparatului, in general nu trebuie sa depaseasca 60 dB pentru a fi confortabile.
  • Siguranta si intretinerea, componentele trebuie sa fie usor detasabile pentru a fi curatate, dar sigure in timpul functionarii.

BRICOMIX comercializeaza toate cele trei tipuri de storcatoare de fructe si toate specificatiile listate online sunt  de folos atunci cand cautati  aici un astfel de aparat. In orice caz, ii puteti contacta pentru mai multe informatii online sau telefonic si puteti beneficia de diferite modalitati de plata si livrare rapida, pentru zile pline de energie.

Date de contact

Online: www.bricomix.ro

Telefon: 0732 610 473

E-mailoffice@bricomix.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top