rent a car iasi iasi
Stiri

Foloseste o vopsea lavabila potrivita pentru orice idee

Desi artistii sunt, in general, prea tarziu rasplatiti, o mare parte din modul in care construim si renovam astazi se datoreaza pictorilor. Nu am avea vopsea lavabila daca acesti nu s-ar fi gandit la noi solutii pentru tablourile lor.

Acum, specialistii de la industirei de vopsele se gandesc la cum sa iti aduca o paleta si mai diversificata de vopsea lavabila pentru casa si ideile tale.

Branduri de renume
SIKKENS este o marca de vopseluri cu o traditie de peste 200 de ani, parte din cea mai mare companie de profil din lume, care iti aduce optiunea de a alege o vopsea lavabile de calitate superioara care se comporta foarte bine la aplicare si care rezista.

LEVIS e un alt tip de vopsea prezenta in magazinele lor si este produsa cu aceleasi stadarde ale companiei AkzoNobel, cu aceeasi pasiune pentru culoare si inovare.

 Ce e diferit la vopseaua lavabila?

Vopsea lavabile este mai aproape de vopselele pentru pictura decat de cele folosite industrial, de aceea sunt ideale pentru decorarea locuintei in culori vibrante.

Ce are in plus vopseaua lavabila?

  • Aplicarea este diferita fata de cea a varului stins traditional, apropiata mai mult de aplicarea vopselelor acrilice sau pe baza de polimeri.
  • Cantitatea de apa este redusa. Chiar daca este solubila, vopseaua lavabila nu umezeste excesiv peretii la aplicare si nici nu absoarbe foarte multa apa la curatare.
  • Impermeabilitatea este o necesitate in spatiile cu ventilatie redusa sau in care se produce mult abur, cum ar fi baia sau bucataria. Vopseaua lavabila de calitate, aplicata conform instructiunilor, functionaeaza in doua directii – permeabila dinspre perete spre exterior si impermeabila dinspre exterior spre perete. Astfel, peretii pot respira, si tu poti fi fara grija mucegaiului.
  • Rezistenta la uzura a vopselei lavabile este testata periodic, desi specialistii recomanda improspatarea peretilor cu un nou strat o data pe an, nu este mereu necesar, mai ales in spatiile putin folosite, unde praful sau petele accidentale pot fi curatate usor.
  • Puterea de acoperire este un alt avantaj al vopselei lavabile, iar pentru ca se aseamana destul de mult cu vopseaua pentru lemn sau metal, exista tentatia de a vopsi si aceste suprafete cu lavabila. Acest lucru nu este indicat deoarece rezultatul nu va rezista in timp, pentru ca vopseaua lavabila nu este compatibila cu alte tipuri de suprafete in afara de tencuieli, rigips sau suprafete pregatite anterior pentru aplicarea vopselei lavabile.
  • Compozitia in sine este complexa, pe baza de rasini sau acrilic si poate avea si protectie UV pentru lavabilele de exterior sau protectie antimucegai. Poate fi antimicrobiana si isi poate pastra intensitatea pentru mult timp.
  • Pentru orice buget si intrebuintare, exista o vopsea lavabila buna. Sunt trei tipuri de vopsele in functie de spatiul de intrebuintare si intensitatea utilizarii spatiului:

– lavabile;

– semi-lavabile;

– superlavabile.

Vopselele superlavabile sunt recomandate pentru bucatarie si baie, pentru ca sunt mai lucioase si rezista la mai multe spalari.

Unde se gasesc vopsele lavabile pentru proiecte reusite?
COLOR MAGIC va propune toate aceste tipuri de vopsea lavabila, atat pentru interior cat si pentru exterior. De asemenea, veti gasi vopsea si pentru alte suprafete. Pentru orice informatie legata de vopsea lavabila si sugestii de decorare sau aplicare ii puteti gasi aici sau telefonic pe expertii de la Color Magic.

Date de contact

Online: www.colormagic.ro

Telefon: 0799 965 286 / 0724 336 280

E-mail: magazin@colormagic.ro / office@colormagic.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top