Comunicate

Cum alegi firma de distributie Horeca

servicii de distributie HoReCa

Un business care functioneaza este unul care are toate elementele de logistica bine puse la punct. In sectorul HoReCa seriozitatea, promptitudinea, varietatea si experienta sunt cele mai importante detalii care contribuie la bunul mers pentru o afacere. Alegerea partenerului care furnizeaza servicii de distributie HoReCa este o sarcina cu adevarata importanta, intrucat de acesta depinde in proportie de 60% bunul mers al unui business.

Pentru ca aceasta sarcina sa nu fie una coplesitoare, este important sa se acorde atentei tuturor detaliilor, de la cele de comunicare, la cele legate de disponibilitate, la cele ce tin de calitatea produselor furnizate. Iata o serie de aspecte de care poti tine seama pentru a alege corect compania care face distributie HoReCa.

  1. Experienta  – cheia unor parteneriate de succes

Firma care face distributie HoReCa trebuie sa fie una cu experienta, acest aspect este esential, in special daca esti la inceput de drum in acest business. Daca esti unul dintre initiatii din domeniu, stii cat de important este sa colaborezi cu oameni care isi cunosc bine treaba si sarcinile. Astfel economisesti timp si resurse, si cel mai important este ca te poti concentra pe alte lucruri care conteaza.

Experienta distribuitorului te va ajuta sa te orientezi pe sarcinile care iti aduc clientii, dar si asupra lucrurilor inovative. Un furnizor cu experienta ca sti sa te puna la curent cu cele mai noi trenduri pe piata, astfel vei putea raspunde cererilor de pe piata.

2. Seriozitatea – un detaliu care ta ajuta sa prosperi

Trebuie precizat ca seriozitatea companiei de distirbutie HoReCa este un alt aspect esential de care depinde businessul tau. Vrei sa colaborezi cu oameni de cuvant, sa stii ca produsele necesare iti vor fi livrate la timp, astfel poti face planificari. Avand toate ingredientele la indemana te poti concentra pe partea de hospitality. Deci timpul tau se va concentra asupra altor sarcini importante, nu pe achizitia de materie prima, ingrediente si accesorii.

O colaborare cu o firma care nu livreaza comenzile la timp iti va aduce deservicii mari, ce pot duce la pierderea clientilor.

3. Distributie HoReCa variata – succes garantat!

Alegand varietate alegi inovatie si progres. Mediul HoReCa este unul foarte competitiv, iar produsele inovatoare nu trebuie sa lipseasca. Pentru a satisface cerintele exigente ale clientilor si pentru a face fata in acest sector competitiv este important sa alegi parteneri de incredere, care iti pun la dispozitie o gama variata de produse atestate din punct de vedere al calitatii.

Intrucat sarcina ta este de a aduce satisfactie oamenilor ce doresc sa beneficieze de cea mai buna servire, indatorirea firmei de distributie HoReCa este de a-ti pune la dispozitie ingredientele necesare, de la produsele de bacanie, la cele de patiserie, fructe si legume proaspete, pana la accesoriile care iti permit sa furnizezi servici la cele mai inalte standarde.

Un parteneriat fructuos este unul bazat pe incredere si respect reciproc, deci comunicarea este un detaliu cheie in acest segment. Fie ca ai cafenea, un restaurant sau un hotel colaboratorii care ofera servicii de distributie sunt o componenta esentiala care contribuie la atingerea potentialului maxim.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top