Diverse

Cum am scapat de kilogramele in plus

Eram o persoana destul de plinuta. Nu neaparat pentru ca mancam mult, ci pentru ca mancam haotic. Nici nu aveam un regim de viata sanatos. Astfel, mancam ce apucam, cand apucam si consumam prea putin mancare gatita in casa. Mancarea de tip fast-food este extrem de nesanatoasa. In afara de faptul te ingrasi, iti sunt afectate organe precum inima, ficatul, stomacul.

Mai mult, pe langa problemele de sanatate, si restul lucrurilor nu mergeau bine. Nu imi mai facusem o prietena de ceva timp pentru ca toate ma considerau neatragator din cauza kilogramelor. Si, sincer, nu le condamnam, pentru ca acelasi lucru il simteam si eu despre mine. Ajunsesem sa nu mai suport sa ma privesc in oglinda. Nu eram inca obez dar, daca nu luam masuri imediate, lucrurile aveau sa se agraveze.


Intr-o zi am spus stop. Nu imi doream sa mai arat asa. Primul pas a fost sa renunt la mancarea de tip fast-food. Am inceput, la serviciu, sa imi fac pachete pentru pranz de acasa. O salata, piept de pui si lucruri fara prea multe grasimi. In plus, am inceput sa consum multe fructe si legume proaspete sau mancare gatita. A urmat o vizta la medic care mi-a recomadnat, pe langa regimul alimentar, sa fac si miscare.

Sa merg mai mult pe jos, in primul rand, si, in al doilea rand, sa practic un sport. In acel moment, am renuntat la masina. Nu locuiam departe de serviciu si, pentru ca nu faceam pe jos mai mult de 10-15 minute, am decis sa iau masina doar in cazuri urgente sau la cumparaturi. Nu pot sa spun ce bine am inceput sa ma simt dupa o saptamana de la aceasta schimbare. Mai mult, am facut si economie la bani. Si pentru ca tot mi-au ramas sume frumusele in plus, datorita renuntarii la a mai merge cu masina, am decis sa ma inscriu la niste cursuri de inot. Am considerat ca este sportul ideal pentru a ma simti bine dar si pentru a slabi, intr-un mod progresiv. In plus, nu imi era greu sa il practic din cauza greutatii mari pe care o aveam inca.

Am ales de pe initiereinot.com, cursuri inot Olimpia, la unul din cele mai moderne si curate bazine de inot din Bucuresti. Am contactat si am fost pus in legatura cu un antrenor. Am stabilit impreuna cum se vor desfasura orele, deoarece am optat pentru pachetul de cursuri individual. Puteti opta si pentru grup. Fiecare alege ce isi doreste in functie de timpul de care dispune si de preferinte. Am inceput sa practic inotul si, combinat cu o dieta sanatoasa si alergat, am reusit sa slabesc.

Acum practic constant inotul pentru intretinere si ma simt extraordinar de bine. In afara de faptul ca acum arat super si sunt sanatos, de ceva timp mi-am facut si o prietena care impartaseste aceeasi pasiune pentr inot ca si mine. De fapt, chiar acolo am cunoscut-o la cursurile de inot. Recomand, tuturor, sa va alegeti un pachet de pe initiereinot.com. Va va oferi sanatate, relaxare si, de ce nu, socializare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top