Stiri

Cum arata si cat costa cel mai scump apartament din Iasi

Cel mai scump apartament scos la vânzare la Iași se află într-un bloc nou din apropiere de Iulius Mall, dupa spusele celor de la apix.ro. Este vorba despre proiectul imobiliar „Conest Grand Residence”, unde sunt disponibile 6 penthouse-uri. Potrivit unui anunț recent publicat pe site-uri de specialitate, prețul unui penthouse ajunge la cel puțin 350.000 euro.

Cele 6 penthouse-uri au suprafețe cuprinse între 377 și 471 mp, iar fiecare dintre acestea este pe două niveluri (etajele 11 – 12).

Fiecare penthouse are o terasă cu o suprafață utilă cuprinsă între 183 și 220 mp. Cel mai mare apartament de lux are o suprafață de 471 mp. În anunțul de pe site-ul OLX, prețul de 350.000 euro este, aparent, pentru un penthouse cu 377 mp, ceea ce înseamnă 928 euro/mp. La un astfel de preț, cel mai mare penthouse ajunge la peste 430.000 euro.

Un alt apartament de lux scos la vânzare se află în ansamblul Exclusive Residence, din Copou. Apartamentul are o suprafață utilă de 98 mp (78 mp utili plus 20 mp terasă), ceea ce înseamnă că un metru pătrat costă peste 2.300 euro.

Vezi si: Cele mai noi blocuri din orasul Iasi

Vezi si: Unde gasesti terenuri de fotbal de inchiriat in orasul Iasi

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top