Stiri

Cum eliminam mirosurile neplacute din baie?

Este universal valabil faptul ca baia reprezinta un loc de relaxare, dincolo functia utila a acesteia. Fiindca este spatiul in care ne petrecem timpul singuri, acesta a devenit si un loc in care ne vin ideile marete, de cele mai multe ori cand suntem sub dus. Baia este locul cel mai predispus mirosurilor neplacute datorita vasului de toaleta cat si a canalizarii. Din aceasta cauza, mentinerea prospetimii pe o perioada indelungata nu este un lucru foarte usor. De cele mai multe ori, odorizantele de toaleta nu fac fata sa pastreze un ambient placut in intreaga incapere. De aceea, pentru un efect de lunga durata a parfumului, este recomandat sa se utilizeze mai multe surse din care acesta sa provina. Asadar, cele 3 modalitati prin intermediul carora se poate pastra prospetimea in toaleta sunt: happy shit, odorizante pentru pisoar si odorizante pentru wc.

Cum se foloseste odorizantul Happy shit?

Happy shit este un odorizant care poate fi folosit in cel putin 3 modalitati diferite: in toaleta, in spatele vasului de toaleta, se aplica pe pardoseala. Are un miros puternic fresh care persista o perioada indelungata si cu cat este aplicat in mai multe locuri, cu atat capacitatea lui de a persista creste. Prospetimea este asigurata timp de 24 de ore si este igienic si simplu de folosit. Se prezinta intr-o sticluta cu pulverizator, astfel utilizarea acestuia nu necesita elemente auxiliare. Gama de arome este variata si acopera toate gusturile si preferintele: Bubble – Gum, Berry Crush, Black Saffron, Lime Zest, Banana, Exotic Fruits, Frutto

Care e utilitatea odorizantelor pentru pisoar?

            Odorizantele pentru baie nu numai ca igienizeaza si improspateaza aerul din toaleta timp de 30 de zile, ci reduc timpul de curatare cu 50%. Cum este posibil acest lucru? Bacteriile benefice pe care le contin curata eficient vasul de toaleta. Avantajul major al acestor odorizante este acela ca nu polueaza apa pentru ca nu se dizolva in apa. De asemnea, odorizantele ce au forma hexagonala si perisori pe ambele parti, elimina pana la 99% din stropi.

In schimb, cele cu forma rotunda au un design eficient, transparent si flexibil, iar propuberantele ajuta la emisia eficienta a parfumului. De asemenea, indicatorul atasat va indicat intotdeauna cand odorizantul trebuie schimbat. In lucru important este acela ca odorizantele pentru pisoar respecta limitele COV din SUA si Europa si sunt dezvoltate pe principii ecologice.

Care sunt principalele forme de odorizante pentru toaleta?

            Se stie ca o toaleta improspatata inseamna automat ca toata incaperea are un aer fresh. Asadar, este important ca odorizanele pentru toaleta sa fie persistente si sa aiba un parfum placut care sa fie imprastiat in mod constant in ambient. Cele mai folosite odorizante pentru toaleta sunt cele care se lipesc de exteriorul vasului si care la fiecare jet de apa imprastie si mai mult parfum.

Pe partea cealalta, pentru locurile mai putin vizibile din toaleta exista odorizantul prevazut cu o ventuza care este versatil si poate fi folosit oriunde pentru a asigura un parfum intens, placut si constant. Contine cu 35% mai mult parfum decat odorizantele pentru toaleta existente pe piata, prin urmare te bucuri de un plus de prospetime si de un miros ultra persistent timp de 30 de zile.

O alta modalitate de improspatare a toaletei este prin intermediul produselor introduse direct in rezervorul acesteia. Avantajul acestor odorizante este acela ca pe langa parfum si curatare, apa se coloreaza in albastru, acest lucru indica faptul ca toaleta este curata. Odorizantul elibereaza miliarde de bacterii benefice ce consuma materialele bio ce provoaca mirosuri neplacute. Astfel, toaleta se mentinte curata, proaspata, iar apa are o culoare interesanta.

Indiferent de ce modalitate de improspatare a toaletei alegi, este important sa tii cont si de sanatatea cailor respiratorii. Astfel, toate odorizantele marca Fre Pro sunt dezvoltate pe principii ecologice si nu irita caile respiratorii in momentul in care sunt utilizate pentru o perioada lunga de timp. De asemenea, sunt dezvoltate pe principii ecologice si respecta limitele COV din SUA si Europa.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top