Evenimente

Cum gestionam eficient mutarea

Transportul, demontarea si montarea mobilierului sunt cele mai delicate momente ale mutarii. Atunci cand ne mutam intr-o alta locuinta, fie in acelasi oras, fie in altul sau chiar peste hotare, uitam sa luam in calcul, de multe ori, cat de important este sa ne ocupam de transport mobila ca la carte. Inainte, existau carausi pe care ii plateai si iti incarcau intr-un camion tot ce aveai prin casa. Daca nu, apelai la rude sau vecini. Transportul mobilierului era anevoios si adesea te trezeai ca mobila ajunge la destinatie deteriorata. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca trebuia sa te ocupi de unul singur de demontare si montare. Si, daca nu te pricepeai, riscai sa rupi un maner sau sa distrugi un raft. Deci ,da, cu mult timp inainte, a te muta era stresant si nicidecum lipsit de riscuri.

In ziua de zi insa, lucrurile s-au mai schimbat. Exista firme specializate, cu oameni special angajati, care vor efectua toate aceste etape in cel mai profesionist si rapid mod. Nu numai ca iti vor transporta mobilierul de la o adresa la alta in cele mai sigure conditii, ci iti vor demonta mobila rapid si fara incidente. La destinatie, mobila va fi montata fara ca tu sa ridici un deget. O astfel de firma este mutari.ro, care asigura transport mobila Bucuresti, in provincie, dar si international. Pe langa asta, echipa iti va oferi si serviciile de dezasamblare si reasamblare.

Cat costa montarea si demontarea mobilierului?

Demontarea si montarea mobilierului sunt servicii pe care toate companiile de mutare le includ in estimarea initiala. De obicei, pretul pentru aceste operatiuni se calculeaza in functie de mai multi factori cum ar fi greutatea, distanta, numarul pieselor de mobilier. Doresti sa stii costul perceptul pentru transport, inclusiv pentru montarea si demontarea de mobilier? Contacteaza profesionistii de la mutrai.ro: completeaza formularul de pe site cu informatii despre tipul de mutare planificat. Vei primi o cotatie gratuita. Totul se poate personaliza in functie de necesitatile pe care le ai.

 

Cum organizezi demontarea si montarea mobilierului?

Demontarea si reasamblarea mobilierului reprezinta o munca considerabila, pentru care sunt necesare abilitatile si timpul adecvat. Aceasta este faza cea mai delicata a mutarii, care, daca este efectuata asa cum trebuie, va face ca transportul sa fie mai usor si mai sigur. Daca pregatirea cutiilor este o activitate pe care o poti administra de unul singur, pentru asamblarea si demontarea mobilierului este mai bine sa soliciti ajutorul companiei specializate precum mutari.ro. Echipa va sosi la tine acasa la ora stabilita, cu tot ceea ce este necesar. Desigur, inainte de demontare, este obligatoriu sa golesti rafturile, sertarele, dulapurile si sa nu mai existe obiecte in piesele de mobilier ce trebuie demontate. In caz contrar, nu te vei incadra in timpul planificat. De asemenea, impacheteaza totul in cutii pentru a fi gata de transport. Nu trebuie sa lasi unelte la indemana pentru ca oamenii de la mutari.ro vin echipati si isi vor face treaba ca la carte. Nu trebuie decat sa le dai indicatii in legatura cu ceea ce doresti sa fie demontat si transportat.

De ce ai nevoie de o echipa de profesionisti pentru a demonta mobilierul?

In primul rand, pentru a nu deteriora piesele de mobilier, trebuie sa existe siguranta ca acestea vor fi demontate si ambalate corespunzator. Astfel, bucatile de mobila trebuie sa iasa perfect pe usa, sa intre in lift si sa intre usor in camion. Daca au fost demontate incorect, vor aparea probleme ulterior precum usile care nu se vor inchide si rafturile fara suruburi. Pentru a evita aceasta situatie, echipa trebuie sa acorde atentie pieselor mici, care tind sa se piarda cu usurinta. Unii le pastreaza in recipiente specifice sau pungi de plastic, altii in schimb le ataseaza cu banda adeziva la bucata din care apartin.

Adesea este dificil sa se monteze o mobila, deci trebuie sa te asiguri ca ai instructiuni sau poti face o fotografie inainte de demontare, mai ales pentru piesele de mobilier mai sofisticate. Insa, pentru a scapa de acest stres, cel mai bine este sa alegi pechetul complet de de demontare si montare.

Ce mobilier este dezasamblat si care nu trebuie?

Paturile, in special cele duble, trebuie sa fie dezasamblate si reasamblate, pentru ca altfel este imposibil sa le faci sa treaca de usi si prin coridoarele inguste. Acelasi lucru este valabil si pentru dulapuri, care sunt deosebit de complexe, mai ales daca sunt alcatuite din diferite parti (usi, sertare sau oglinzi), in timp ce bibliotecile, rafturile si mesele sunt mai simplu si mai rapid de demontat si transportat.

Unele piese de mobilier nu pot fi dezasamblate, cum ar fi cele lipite sau batute in cuie. Insa, poti vorbi cu echipa deoarece s-ar putea sa te rezolve si cu acest aspect. Daca doresti, de asemenea, sa muti aparate, cum ar fi masinile de spalat si masinile de spalat vase, in schimb, va trebui sa contactezi un instalator.

Acestea fiind spuse, cu organizarea corespunzatoare si echipa profesionist de la mutari.ro, transportul va fi foarte simplu si fara stres.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top