Diverse

Banda imprimata perfecta pentru sigilat colete

Orice firma sau companie care se ocupa cu vanzarea produselor, in special cei care trimit colete prin curier, trebuie sa fie bine pregatiti cu solutii de ambalare eficiente si de calitate, astfel incat clientul final sa se poata bucura de comanda primita, fiind livrata in conditii maxime de securitate.

Atunci cand cautati un furnizor pentru astfel de solutii de ambalare de cea mai buna calitate, trebuie sa aveti in vedere in principal achizitionarea unor cutii de diferite dimensiuni, precum si acele folii cu bule pentru protectia produselor in cazul unor socuri.

Cand vorbim despre cutiile in care sunt impachetate produsele distribuite, trebuie sa avem in vedere si faptul ca acestea trebuie inchise, sigilate, cu ajutorul unor benzi adezive de calitate. Benzile adezive sau benzile scotch, dupa cum sunt ele numite in limbajul comun, fac parte din vietile noastre de zi cu zi. Le folosim tot timpul, pe langa sigilarea cutiilor, atat la birou cat si acasa si in tot felul de alte imprejurari si trebuie sa recunoastem faptul ca ele sunt indispensabile.

In cazul coletelor, banda adeziva are rolul de a etansa o cutie de carton si de a-i conferi un plus de siguranta prin sigilarea sau inchiderea acesteia. Orice pachet aveti de trimis sau de depozitat, bande adeziva va poate asigura ca acesta este inchis corespunzator, etansat si sigilat astfel incat transportul sa se poata efectua in conditii optime de siguranta, la fel si depozitarea

Exista de asemenea si benzi adezive imprimate, benzi ce sunt ideale in special pentru cei care conduc o afacere de tipul unui magazin ce necesita livrarea produselor in cutii. Banda imprimata poate contine logo-ul firmei de exemplu, reprezentand in acest fel o modalitate foarte buna prin care se poate face reclama.

Nu cu mult timp in urma mi-am deschis o mica afacere de vanzari prin intermediul internetului, iar pentru ca produsele sa poata ajunge la clienti in perfecta stare, evident ca aveam nevoie de cutii astfel incat sa pot expedia produsele in deplina siguranta, plus folii cu bule pentru un plus de siguranta, si evident si banda adeziva pentru sigilare.

Am ales banda adeziva personalizata, tocmai datorita faptului ca aveam posibilitatea de a o comanda cu logo-ul firmei.

Toate acestea le achizitionez de pe un site care dispune de tot felul de astfel de produse pentru ambalare, produse de-o calitate superioara dar si la preturi foarte accesibile dupa parerea mea, avand in vedere preturile generale pe aceasta nisa.

In ceea ce priveste banda adeziva personalizata utilizata zilnic de mine, aceasta este realizata pe suport BOPP cu adeziv pe baza de cauciuc natural, avand o dimensiune standard de 60 m lungime si 55 mm latime, fiind mai mult decat suficienta. Personal sunt exterm de multumit in special datorita rezistentei crescute la rupere cat si la socuri, umezeala si diversi solventi si cu siguranta nu voi renunta la acest distribuitor prea curand, deoarece raportul pret/calitate este unul mai mult decat excelent.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un simplu click pe cuvintele cheie de mai sus si cu siguranta veti gasi si dumenavoastra tot ceea aveti nevoie, dintr-o gama extrem de variata de produse.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top