Diverse

Cum isi poate cumpara cat mai repede cineva un apartament de lux in Bucuresti

Posibil ca printre romani sa existe oameni cu bani care isi pot cumpara o locuinta de lux si mai gasesc resurse sa il mobileze sau sa il finiseze, dar sunt foarte putini asemenea norocosi. In general, oamenii se imprumuta de la banca si aleg sa se indatoreze pe 20-30 de ani, dar sa stie ca:

-au o locuinta a lor din care nu ii dau nimeni afara si unde se pot intoarce cand vor;

-pot amenaja cum doresc locuinta;

-nu mai platesc chirie luna de luna;

-se intorc cu mare drag acasa, mai ales daca au cumparat un apartament de lux de pe site-ul agentiei imobiliare specializate in vanzarea si inchirierea imobilelor de lux.

Romanul prudent din punct de vedere financiar alege un apartament de vanzare Bucuresti finisat si mobilat, sa stie ca are in casa cea noua tot ce are nevoie, sa se mute de a doua zi in el si sa se bucure de confort impreuna cu cei dragi.

Un alt sfat se refera la numarul de camere ales. O familie tanara nu se poate limita la 2 camera, o bucatorie si o baie, fiindca:

-nu se stie cati copii se vor naste,  iar cu vremea, acestia trebuie sa aiba dormitoarele lor;

-intr-un apartament sunt necesare mai multe bai pentru ca oricand pot aparea urgente, dar vin si musafiri in casa si mai multe bai inseamna pastrarea armoniei in casa.

La fel de importanta este zona in care este amplasat apartamentul respectiv, pentru ca trebuie sa fie si linistita, dar si aproape de scoala, gradinita, farmacie, supermarket si piata.

Din aceste motive, romanii cauta tot mai mult anunturi referitoare la apartamente de vanzare Floreasca.

In prezent, unul dintre cele mai ravnite apartamente este cel tip duplex, cu scara interioara cu patru camere, patru bai, bucatarie si terasa. Potentialul cumparator isi poate rezerva timp pentru a se prezenta la sediul agentiei, iar la o cafea i se prezinta toate locuintele care corespund 100% nevoilor si dorintelor sale.

Este foarte avantajos ca un apartament sa aiba terasa, fiindca multe dintre lucrurile inutile pot si depozitate in acel loc, dar si pentru ca vara poate fi amenajata perfect sa serveasca drept loc de servire a mesei, de primire a invitatilor care vor fi ospatati cu bunatati, loc din care poate fi admirat peisajul.

Apartamentul este amplasat intr-un loc in care vara nu se simte canicula datorita salbei de lacuri care ofera si divertismentul pentru cei care se deplaseaza in acel loc, dar si senzatia placuta de racoare.

Faptul ca apartamentul se intinde pe doua etaje reprezinta un alt avantaj. La petreceri: adultii pot alege sa mearga la etaj, in timp ce copiii supravegheati pe rand de doi parinti responsabili petrec la etajul inferior.

Scara interioara este spectaculoasa. Ea poate fi decorata frumos in timpul sarbatorilor de iarna sau in timpul sarbatorilor pascale.

Acest apartament a fost finalizat in anul 2022 din cele mai bune si rezistente materiale.

Holul de acces are dimensiuni generoase, iar centrala proprie este de cea mai buna calitate. Tamplaria este eleganta, sigura si izoleaza perfect apartamentul de temperaturile oscilante de afara, tinand departe si zgomotele din strada.

Sistemul performant de incalzire in pardoseala asigura distribuirea uniforma a caldurii tot timpul, dar vara si aparatul de aer conditionat are capacitatea de a oferi senzatia de racoare de care au nevoie proprietarii locuintei.

Usa metalica de la intrare este eleganta si asigura securitatea locatarilor la un nivel inalt.

Un apartament de lux are capacitatea de a tine acasa si pe cei tineri, astfel incat familia sa ramana unita. In zilele de iarna cu ger siberian, posesorii unui asemenea apartament nu se plictisesc niciodata sa stea inchisi in casa cu zilele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top