Diverse

Cum mentinem locuinta curata?

Curatenia este un lucru fundamental, pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il aplice in viata de zi cu zi, deoarece o casa curata tine la distanta bacteriile, igrasia si aduce o stare de bine.

Insa, pentru a mentine in mod constant curatenia in locuinta, trebuie sa folosim produse adecvate, astfel nu vom risipi energia inutil folosind detergenti care nu indeparteaza murdaria sau echipamente care ne incetinesc. De aceea, eu apeleaz la magazinul online Echipamentcuratenie.ro.

Site-ul detine o gama de produse Tork foarte mare, din care clientii pot alege produse din hartie, sapunuri lichide, dezinfectanti de maini, odorizante de camera, detergenti profesionali, produse de curatenie, cosuri de gunoi, dispensere, dozatoare sau chiar si capace de toaleta. Atat de vasta este categoria unui singur brand, incat clientii pot face toate cumparaturile pentru casa de pe un singur site.

Insa, gama de produse de pe magazinul echipamentcuratenie.ro nu se limiteaza doar la detergenti si sapun lichid , deoarece magazinul comercializeaza si aspiratoare profesionale pentru orice fel de situatie. Aspiratoarele lor se disting fata de restul ce pot fi cumparata de oriunde din comert, prin fatul ca detin motoare mult mai puternice. De exemplu, un aspirator Columbus, modelul SW 53 detine 3 motoare capabile sa produca o putere de 3300W. Considerand modelele casnice de aspiatoare puterea este dubla, chiar tripla. Aspiratorul Columbus este capabil sa absoarba in cuva sa atat praful, cat si lichidele varsate pe podea sau pe covor.

Este o functie foarte buna, mai ales pentru cei care detin un restaurant sau bar si doresc sa mentina curatenia in orice moment al zilei. Aspiratorul este foarte usor de folosit, avand comenzile afisate pe butoanele principale.

O alta gama de produse foarte folositoare este cea cu monodiscuri. Aceste dispozitive sunt create in mod special pentru a oferi un luciu deosebit gresiei, faiantei sau suprafetelor luciaose. In plus, aceste monodiscuri sunt utile pentru a indeparta stratul bacterian de pe suprafata, lasand in urma un ambient sigur si curat.

Aceste produse sunt o investitie ideala, pe care o recomand celor cu mici afaceri, de tipul fabricilor sau minimarket-uri, unde traficul este destul de intens, iar murdaria poate aparea rapid pe suprafata podelei. Un monodisc poate elimina rapid urmele de murdarie.

Site-ul echipamentcuratenie.ro este cea mai buna descoperire pe care am facut-o, deoarece, de cand cumpar de la ei produse de curatenie, casa mea a fost intotdeauna curata. Insa, detergentii profesionali si sapunurile lichide Tork nu sunt singura investitie pe care o fac de pe echipamentcuratenie.ro, ci si alte accesorii pentru baie precum dispenserele pentru hartie si dozatoarele pentru sapun. Totul este mult mai curat si mai sigur de cand folosec produsele profesionale Tork.

Daca cineva mi-ar cere sfaturi despre cum sa mentin casa mai placuta si mai armonioasa, atunci i-as recomanda acest magazin cu incredere. Gama lor de detergenti profesionali ofera siguranta chiar si copiilor care pun mereu mainile pe jos, iar odorizantii de camera aduc mirosuri placute in toate incaperile.

Recomand, cu incredere, produsele de pe site-ul echipamentcuratenie.ro, deoarece este un magazin cu 12 ani de experienta in comercializarea acestor produse!

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top