Diverse

Cum mi-am cumparat casa pe care o visam

Am locuit timp de 26 de ani la bloc, intr-o garsoniera destul de mica. Insa, de curand, familia noastra s-a marit si cei 35 de metri patrati nu mai erau de ajuns. In plus, traiul in comun, intr-o cladire cu foarte multi locatari, nu este atat de placut. Este vorba de unele plati comune, de intretinerea care nu reflecta intotdeauna realitatea cheltuielilor tale, de vecini cu personalitati diferite, petreceri la miez de noapte si asa mai departe. Probabil toti cei care locuiti la bloc stiti cum este. Pur si simplu sunt zile cand nu iti vine sa mai iesi din casa. In fine, dupa ce s-a nascut fetita noastra, am descis ca este timpul sa ne reconsideram spatiul. Am pus anunt pentru a vinde garsoniera si urma sa alegem o noua locuinta. Nu a trebuit sa avem prea multe discutii pentru a hotara ca cel mai bine pentru noi si pentru cea mica ar fi sa cumparam o casa, cu o curte suficient de mare unde sa ne putem lasa copilul la joaca, nestingherit si fara teama.

Am primit o oferta de pret pentru garsoniera care ne-a bucurat, insa, gasind casa la care am visat, am constatat ca mai avem nevoie de bani extra. Avand un salariu bun, am fost sfatuit sa fac un credit imobiliar si sa imprumut diferenta de care aveam nevoie. Atsfel, aveam sa pun garantie casa si sa rambursez banii intr-o perioada convenabila pentru mine. Insa, mi s-a zis sa fiu atent la unele aspecte ale imprumutului, cum ar fi rata lunara si dobanda. Sincer, asta mi s-a parut cel mai greu: sa fac cercetarea de piata mai ales ca nu aveam prea mult timp la dispozitie. Aceeasi persoana care mi-a dat ideea creditului imobiliar, mi-a oferit si solutia unei cercetari rapide.

Mi-a recomandat sa intru pe platforma VreauCredit.ro. Cu ce te ajuta asta?

Pai te scuteste de drumuri lungi si iti ofera exact cea mai buna solutie pentru creditul tau. Adica tu tastezi suma dorita, tipul creditului si perioada in care doresti sa rambursezi banii si VreauCredit.ro iti ofera toate, dar absolut toate variantele posibile. Vei vedea tipul ratei, suma de rambursat lunar si la finalul cerditului, DAE etc.. Astfel, poti alege ceea ce este mai bun pentru buzunarul tau. In plus, poti afla, tot de pe aceasta platforma, ce banci iti ofera beneficii, de exemplu, daca iti muti salariul la ele sau ce banci iti pot oferi pentru un credit imobiliar o dobanda fixa macar pentru o perioada de timp (de  obicei, pentru credite imobiliare dobanda este variabila). Aceasta operatiune mi-a luat doar cateva minute si astfel am gasit varianta care ni se potrivea cel mai bine, am aplicat si in putin timp am obtinut imprumutul, dand un avans din suma luata pe garsoniera.

Acum, pot sa spun linistit ca suntem proprietarii unei casute superbe, cochete, cu o curte de 300 metri patrati, unde fetita noastra se poate juca in cea mai mare siguranta. In plus, pentru ca VreauCredit.ro mi-a aratat cea mai buna optiune, rata lunara este una buna si nu interfereaza cu restul cheltuielilor.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top