Diverse

Cum poate fi planificata nunta in cativa pasi simpli?

Nunta reprezinta un eveniment important din viata unui cuplu si inainte de acest eveniment, intreaga perioada de planificare poate sa fie extrem de stresanta. Multi miri se confrunta cu probleme si incertitudini atunci cand aleg un ballroom in care sa organizeze nunta, pentru ca fie nu gasesc locatia disponibila atunci cand vor, fie nu stiu exact ceea ce cauta. Mireasa este de obicei cea mai stresata persoana pentru ca ziua nuntii trebuie sa fie perfecta.

Desi sunt foarte multe de stabilit, specialistii de la Salon du Mariage explica cei mai importanti pasi pentru planificarea eficienta a nuntii.

Planificarea atenta si scrisa pe hartie

Inainte de a planifica evenimentul este foarte important sa fie stabilite de la bun inceput toate detaliile. O solutie este sa apelezi la planificatori de nunta profesionisti, insa daca nu vrei sa faci asta, va trebui sa tratezi totul cu maxima atentie. Dupa ce o parte din entuziasmul de dupa cererea in casatorie s-a diminuat, poti incele sa lucrezi la planul nuntii. Atunci cand acesta este bine realizat, o mare parte din treaba este ca si facuta. Un plan bun te ajuta sa iti amintesti tot ce este necesar pentru ca nunta sa fie asa cum ti-o doresti.

Poti trece in acest plan data nuntii, numarul estimativ de invitati, locatia in care vrei sa aiba loc nunta, modul in care invitatii ajund la nunta, tema nuntii, alegerea rochiei si a costumelor, alegerea domnisoarelor de onoare si a vestimentatiei lor, decorul pentru salon, fotograful, cameramanul si toate detaliile pe care le consideri importante.

Prioritizarea sarcinilor din plan

Sunt anumite elemente din plan care trebuie prioritizate. Spre exemplu atunci cand a fost gasit un ballroom Bucuresti conteaza foarte mult ca acesta sa fie rezervat din timp deoarece altfel exista posibilitatea ca el sa fie rezervat de alt cuplu. Avand in vedere ca toate localurile sunt aglomerate, mai ales in sezonul cald, este recomandat ca rezervarea sa aiba loc imediat ce este cunoscut un numar relativ de invitati si atunci cand tema a fost deja setata. Odata gasita locatia, o mare grija dispare de pe umerii mirilor.

De asemenea, stabilirea bugetului, alegerea unei biserici, alegerea fotografului si stabilirea temei pentru nunta, sunt toate activitati care trebuie facute cu prioritate.

Actioneaza din timp

Pentru ca mireasa este cea mai importanta persoana de la nunta, aceasta poate incepe sa isi caute rochia si sa gaseasca salonul potrivit chiar si cu jumatate de an inainte. De asemenea, aranjamentele florale sunt foarte importante si ar trebui gasite si ele devreme. Dupa ce toate aceste elemente au fost bifate, urmeaza problele pentru rochii, vizitarea locatiei, discutiile cu personalul de la ballroom si stabilirea tuturor detaliilor cu mare atentie.

Dupa ce au loc acesti pasi foarte simplii, cu cateva zile inaintea marelui eveniment, majoritatea lucrurilor foarte importante vor fi deja gata, mirii avand astfel posibilitatea de a se ocupa de ei insisi si de a se relaxa pentru a fi pregatiti de ziua cea mare si pentru a ramane fresh la eveniment.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top