Stiri

Cum poți câștiga bani din Tik Tok ?

Deși este greu de crezut că o rețea de socializare relativ recentă te poate ajuta să faci bani, mulți oameni au ajuns milionari datorită acestei platforme. Spre exemplu revista Forbes a anunțat că Addison Rae Easterling a câștigat 5 milioane de dolari din Tik Tok. 

Odată cu perioada pandemică oamenii s-au mutat în online și au căutat variante prin care pot face bani prin simpla lor prezentă pe rețelele de socializare. 

Tik-Tok-ul a devenit o rețea de socializare foarte populară chiar și în România iar ceea ce este important este că poți face bani din asta atât ca business cât și ca persoană fizică. Iată cum poți face bani din Tik Tok în 4 pași.

Crează-ți o imagine și fă-te cunoscut. 

Chiar dacă ești proprietarul unui business sau vrei să devi influencer tot ce trebuie să faci este să studiezi această paltformă și vei observa ca tot conținutul de aici este de tip video. Așadar aici va trebui să îți reinventezi stragia și să te adaptezi acestei platforme indiferent de ce îți dorești să promovezi. 

De la video-uri simpatice sau amuzante, la ce se întâmplă în spatele scenei afacerii tale sau cum o arată o zi din viața ta, la conținut informațional, acum ai o nouă posibilitate de a te extinde și mai mult. În acest fel vei ajunge la oameni pe care, cel mai probabil nu i-ai fi putut aborda în acest mod pe alte rețele de socializare. 

Popularitatea nu este greu de obținut aici, dacă ești creativ și pe deasupra mai ești și natural și simpatic. Oamenii au nevoie să vadă oameni la fel ca ei, iar în felul acesta le vei crește mult încrederea în tine și în ceea ce faci pentru business-ul tău sau în domeniul în care te poziționezi ca specialist. 

Află ce își doresc urmăritorii tăi

Dacă studiezi suficient de mult ceea ce urmăritorii tăi preferă ca și conținut și îl adaptezi afacerii tale sau profilului tău ca influencer vei avea mult de câștigat în defavoarea celor care omit acest pas. 

Urmărește reacțiile celor care te privesc și crează mereu conținut care să le fie pe plac, să îi facă curioși și să revină. Afla exact la ce ora sa postezi pe tik tok pentru a te asigura că ceea ce vei transmite nu se pierde. 

Mai mult decât atât, o dată ce le-ai câștigat încrederea aceștia vor vorbi despre tine și vor distribui conținutul tău și pe alte rețele de socializare.  

Evident că toată această activitatea implică multă muncă, creativitate pentru crearea de video-uri noi în fiecare zi. 

Fă-i să te urmărească

Tik Tok îți oferă șansa de a-ți monetiza contul o dată ce ai ajuns la un număr de 10.000 de urmăritori. De acolo, banii vor veni la tine doar pentru că ești mereu prezent și oferi conținut pentru urmăritorii tăi. 

Dar până acolo este un drum de parcurs și o muncă de făcut. Dacă ai trecut prin primii 2 pași, fără să îți dai seama vei ajunge la pasul 3 care îți va oferi câștiguri pentru tot efortul depus anterior. Noi zicem că merită să încerci. 

În plus dacă ai devenit deja un infulencer vei fi contactat pentru a promova diverse produse ale alor firme care îți pot aduce venituri frumușele. 

Devino consultant

Dacă ai învățat deja ce presupune o paltformă ca Tik Tok, ești pasionat de tot ce se întâmplă acolo și de cum poți crește prin creativitate, ai ajuns la un anumit nivel și știi exact ce ai de făcut și ce implică punctul, ajută-i și pe alții să aibă succes. 

Unii oameni vor fi dispuși să te plătească pentru a-i ajuta cu recomandări și sfaturi utile din experiența ta sau cu crearea de conținut pe Tik Tok.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top