Stiri

VIDEO VIRAL: Romanii vor sa lase Romania sa se mute in Bali dupa ce un roman a ajuns viral pe TikTok

Mii de romani dezbat aprins un videoclip devenit viral pe TikTok in care un roman de 29 de ani arata cat de ieftina este de fapt viata in Bali, benzina la doar 2.5 lei pe litru starnind un val de comentarii desprinse parca dintr-un film de comedie.

Videoclipul, care a ajuns deja la 4 milioane de vizualizari si aproape 300.000 de distribuiri, a adunat peste 1000 de comentarii, critici, aprecieri, dar si de glume pe seama faimoasei garsoniere din Cluj:

Aluziile la viata scumpa din Cluj pare ca sunt in topul comentariilor: 

Cei mai arzatoare dorinte ale romanilor, insa, este sa li se trimita carburant ieftin de acolo: 

Unii se multumesc doar cu o canistra de motorina:

In timp ce altii au aspiratii mai mari: 

Videoclipul pare ca a fost o inspiratie chiar si pentru cei care vor sa iasa la pensie: 

In timp ce altii au planuri serioase, intreband care este pretul unei case acolo:

Comentariile sunt parca replici dintr-un film de comedie. Le puteti savura pe toate mai jos, in videoclipul original.

Totul a pornit, insa, de la un… experiment

Cel care a postat videoclipul sustine ca totul a fost doar un experiment in care dorea sa vada daca poate “hackui” algoritmul.

“Totul a pornit ca un experiment. Fiind consultant in marketing, mereu studiez si testez noi platforme, ca sa fiu in pas cu ultimele tendinte. Si am zis sa incerc si eu TikTok-ul.  

Eu voiam, de fapt, sa fac videoclipuri in care sa ii invat pe oameni ce stiu despre marketing, pentru ca asta imi place sa fac. Dar, cu o zi inainte, Eliza, prietena mea, facuse un videoclip similar care stransese spre jumatate de milion de vizualizari. 

Si zic, ‘hmmm, ia sa incerc sa fac si eu unul similar si sa testez cateva chestii care am vazut ca merg pe TikTok, sa vad daca pot sa “hackuiesc” algoritmul.’

A doua zi m-am trezit cu peste 1 milion de vizualizari si sute de comentarii si oameni care imi scriau ba pe Instagram, ba pe Facebook si ma intrebau de numele cazarii, cum pot ajunge aici si tot felul de alte informatii legate de Bali.”,  spune Patrik Bindea, tanarul consultant in marketing care a postat videoclipul. 

Acum, autorul videoclipului sustine ca va continua sa faca ceea ce si-a propus initial: sa creeze videoclipuri educationale in care sa impartaseasca experienta sa in marketing, care sa ii ajute pe antreprenori in promovarea afacerii, dar si pe tinerii ce vor sa invete aceasta meserie pentru a se angaja in acest domeniu.

https://www.tiktok.com/@patrik_bindea/video/7109396348906032390?

Embed code:

@patrik_bindea #bali #calator #calatorii #calatoresc #vacanta #calatoresteieftin ♬ original sound – Patrik Bindea

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top