Stiri

Cum poti inchiria o masina in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si doresti sa pleci intr-o vacanta cu familia, insa nu vrei sa calatoresti cu trenul, poti apela la servicii de tipul masini de inchiriat Cluj.

In felul acesta vei avea la dispozitie o masina cu care te poti deplasa atunci cand doresti. Inainte de a inchiria un autoturism, indicat este sa verifici cateva informatii cu privire la acest proces.

Masini de inchiriat Cluj – ce proceduri trebuie sa urmezi pentru a inchiria un autoturism?

Procedura de inchiriere auto este simpla si valabila pentru majoritatea companiilor care se ocupa de aceste inchirieri. Important este sa nu ai parte de o experienta neplacuta. Din acest motiv, inainte de a rezerva un autoturism verifica cateva informatii: citesti cat mai multe review-uri sau discuta cu prietenii sau rudele care au mai inchiriat masini. Alege sa colaborezi cu o firma care detine experienta in domeniu.

Rezerva o masina din timp

Daca iti doresti un anumit model, este bine sa rezervi respectiva masina din timp. In felul acesta esti sigur ca vei beneficia de ceea ce iti doresti. In cazul in care trebuie sa inchiriezi o masina in regim de urgenta, poti accesa site-ul firmei de inchirieri si sa verifici ce modele sunt pe stoc. In acelasi timp, poti solicita si oferta de pret.

Intreaba de costuri

Bine este sa verifici care sunt toate costurile pentru masina pe care urmeaza sa o inchiriezi. Multe companii iti pot pune la dispozitie diverse oferte in functie de multi factori, precum: vechimea ta ca si client sau numarul de masini inchiriate. Alte costuri pot fi reprezentate de ora la care doresti sa preiei masina. De exemplu, daca calatoresti cu avionul si vrei sa te astepte masina la aeroport, in functie de ora la care ajungi, poti plati un cost suplimentar. Verifica care este pretul pe care trebuie sa-l achiti in cazul in care nu predai masina in locatia stabilita sau decizi sa prelungesti durata de inchiriere.

Verifica daca este necesar un depozit

In momentul in care rezervi o masina sau o inchiriezi, in functie de compania de inchirieri auto, poti sa depui un depozit sub forma unei garantii. Ti se poate bloca o suma de bani dupa cardul tau de credit sau ti se poate cere cash. Important este sa stii ca, aceasta suma reprezinta o garantie pentru firma de inchirieri in cazul in care inapoiezi masina cu diverse avarii sau accesorii lipsa.

Intreaba de polita RCA

Bine este sa cunosti de la bun inceput daca polita RCA este inclusa in pretul de inchiriere sau esti nevoit sa o achiti suplimentar. Mai mult, pentru siguranta ta, este indicat sa optezi si pentru o polita de tipul CASCO. In felul acesta vei fi protejat de diverse incidente care pot sa apara in trafic.

Verifica formularul de rezervare al masinii

Odata ce ai stabilit firma de la care vei inchiria masina si modelul dorit, urmatoarea etapa este sa rezervi autoturismul. Poti face acest lucru on-line, urmand pasii indicati pe pagina companiei. Procesul este simplu, insa daca ai nelamuriri nu ezita sa contactezi firma respectiva. Asigura-te ca dupa ce ai urmat toti pasii din procesul de rezervare, primesti confirmarea rezervarii.

Intra in posesia masinii

Poti ridica masina dupa ce aceasta a fost verificata. Important este sa participi si tu la aceasta evaluare astfel incat, daca masina are diverse avarii, acestea sa fie mentionate in fisa de verificare. La finalul perioadei contractuale, asigura-te ca predai masina cu acelasi nivel de carburant, asa cum ai preluat-o.

Daca iti doresti sa inchiriezi o masina, incearca serviciile de tipul inchirieri auto Caroutis. Mai mult, pe site-ul caroutis.com gasesti toate informatiile de care ai nevoie!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top