Stiri

Cum poti utiliza pungile si plicurile de curierat in viata de zi cu zi

Plicurile si pungile de curierat nu sunt doar pentru colete si pentru serviciile de transport. Aceste pungi sunt perfecte si pentru utilizarea casnica si iti dam mai multe motive pentru care sa ai mereu astfel de materiale la dispozitie.

Plicuri de curierat pentru condimente

Exista mai multe tipuri de plicuri pentru curierat, dupa cum poti vedea aici https://www.foliecubule.ro/catalog/plicuri-pungi-curierat-52 si fiecare dintre ele se potrivesc pentru diferite intrebuintari casnice. Spre exemplu, plicurile din hartie pot fi folosite pentru condimentele uscate, pastrate individual. Hartia din care sunt facute aceste plicuri este perfecta pentru a depozita inclusiv anumite condimente care altfel ar mucegai. In astfel de pungi pot fi tinute cu succes stafidele, curmalele sau smochinele pentru ca permit continutului sa respire fara sa favorizeze bacteriile. In plicurile din plastic pot fi tinute toate condimentele perfect uscate, asa cum este patrunjelul de exemplu. Avantajul unui astfel de plic este faptul ca nu lasa lumina sa treaca si conserva aroma.

Pungile de curierat din plastic solid pot fi folosite pentru a depozita accesorii mici

In cazul in care ai mai multe accesorii mici pe care vrei sa le depozitezi, cea mai buna varianta este aceea de a opta pentru punerea lor in plicuri de curierat din plastic dur. In felul acesta, toate obiectele vor fi tinute departe de lumina solara atunci cand aceasta le poate afecta designul. Un alt aspect la fel de important este ca obiectele mici vor fi tinute mult mai bine in ordine, fara sa fie nevoie sa le cauti mereu peste tot. Daca scrii pe punga ce anume se afla in interior, iti va fi mult mai usor sa gasesti repede tot ce cauti.

Plicuri captusite cu folie cu bule pentru telefon

Vei descoperi cat este de util sa ai la tine un plic de curierat captusit cu folie cu bule pentru zilele in care afara ninge sau ploua. Cu ajutorul acesor plicuri, vei putea tine telefonul in siguranta chiar daca ai uitat umbrela acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa pui telefonul in plic si sa il lipesti, iar acesta va fi protejat chiar si atunci cand tu ajungi acasa cu toate hainele ude. Telefoanele sunt destul de sensibile la contactul cu apa, drept pentru care va trebui sa tii cont de faptul ca ele trebuie protejate cat mai bine daca vrei sa le tii cat mai mult timp.

Acestea sunt cele mai comune intrebuintari pe care le poti da plicurilor si pungilor de curierat, insa noi suntem convinsi ca vei gasi si altele si poti fi cat de creativ vrei. In plus, atunci cand va trebui sa trimiti un colet, vei avea in ce sa il ambalezi, ceea ce ofera alte beneficii suplimentare. De aceea, este recomandat sa ai mereu in casa pungi si plicuri de curierat carora sa le gasesti diverse intrebuintari in functie de situatiile cu care te confrunti in viata de zi cu zi. Pretul acestora este unul foarte mic raportat la beneficiile pe care le ofera.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top