Stiri

Cum s-au pregătit restaurantele din Iași de EURO 2024, meniurile combo comandate de acasă, la mare căutare

Cu ocazia campionatului european de fotbal, restaurantele din țară vin în întâmpinarea suporterilor cu meniuri și oferte speciale. Peste 700 de restaurante din toată țara au pregătit pachete promoționale de campionat, ideale pentru a urmări meciul singur sau împreună cu prietenii. Printre restaurantele ieșene care au adăugat în meniu opțiuni speciale de campionat se numără Dania, Brics by Beer Zone și Foom. Unde poți vedea în Iași meciurile de la EURO 2024?

Toate ofertele sunt disponibile pe Tazz, iar utilizatorii pot alege meniuri combo de tipul:

  • Fel principal + băutură gratuită (bere sau băutură carbogazoasă)
  • Fel principal + desert
  • 2 + 1 gratis sau 4 + 1 gratis

„Ne-am pregătit pentru campionatul european de fotbal cum știm mai bine, cu oferte avantajoase care să satisfacă toate poftele, în colaborare cu partenerii noștri. Iar pentru că sesiunile de vizionat meciurile sunt mai plăcute alături de prieteni, utilizatorii pot găsi reduceri de până la 40% la meniurile combo pentru grupuri. Suntem un brand 100% românesc, de aceea vrem să fim alături de suporterii români în momentele cheie, motiv pentru care am integrat discount-uri exclusive care se activează automat în aplicație în timpul meciurilor importante ale echipei naționale a României.” a declarat Cristina Sauciuc, Head of Brand & Comms Tazz.

Meciuri la pachet e categoria dedicată din aplicație unde utilizatorii pot găsi atât preparate tradiționale, cât și delicii din bucătăria tradițională. Topul celor mai comandate produse în timpul meciurilor de fotbal este format din pizza, burgeri, shaorma, mici și cartofi prăjiți.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top