Stiri

Cum îți poți transforma fotografiile în opere de artă cu ajutorul AI?

Cum îți poți transforma fotografiile în opere de artă cu ajutorul AI?

Mută elementele așa cum vrei, mărește-le, reîncadrează totul în cadrul ideal pentru tine și remasterizează apoi fiecare fotografie cu ajutorul AI! Alege un telefon mobil cu funcții foto bazate pe inteligență artificială și ridică la rang de artă fiecare poză pe care o faci!

Fiecare imagine devine mai clară și în culori mult mai vii, atunci când utilizezi această tehnologie uimitoare, disponibilă acum pe telefoanele de ultimă generație. Află mai multe despre beneficiile oferite de AI celor care fac multe poze și alege un device adaptat nevoii de surprinde cadre așa cum vrei! 

AI-ul schimbă regulile jocului în fotografia cu telefonul

Inteligența artificială (AI) a devenit un instrument esențial în domeniul fotografiei cu telefonul, datorită eficienței în analiza și procesarea imaginilor. Tehnologii precum recunoașterea facială, ajustarea culorilor și corectarea luminozității permit accesul către un nivel de complexitate ce poate depăși abilitățile unei persoane. 

Automatizarea procesului de editare este un alt avantaj major al utilizării AI-ul în fotografia cu telefonul. Prin preluarea sarcinilor repetitive, funcțiile cu inteligență artificială de pe noile modele de device mobil le permit fotografilor să-și canalizeze energia și creativitatea către alte aspectele artistice ale activității lor. 

Editezi mai simplu ca niciodată fiecare imagine

Simplitatea prin care editezi pozele este un alt beneficiu important al integrării AI-ului în aplicațiile foto ale telefoanelor. Prin automatizarea sarcinilor complexe de editare foto, instrumentele AI simplifică modul în care poți remasterizara, mări sau reîncadra elemente grafice din cadrele pe care le surprinzi. 

Acest beneficiu oferit de AI este unul foarte important pentru cei pasionați de fotografia cu telefonul, dar care nu dispun de cunoștințe tehnice avansate pentru editare, n-au timpul necesar pentru a procesa imaginile respective, sau bugetul pentru achiziționarea unor tool-uri de photo editing. 

Funcții uimitoare ce-ți permit să explorezi lumea din jurul tău

Cu ajutorul inteligenței artificiale, distanțele mari nu-ți mai strică planurile. Treci rapid de la cadrele panoramice la detalii uimitoare, utilizând pentru poze un smartphone cu zoom optic generat de AI, pe bază de memorie profundă. Apropii imaginea de la 1x până la 100x și te bazezi pe AI pentru a genera automat toate punctele intermediare. 

În plus, inteligența artificială poate sugera îmbunătățiri pentru fiecare imagine din Gallery, pe baza analizei sale avansate. De exemplu, cu Galaxy AI, disponibil pe noile modele de telefon Samsung Galaxy S24, pozele tale sunt trecute automat printr-un filtru al calității imaginii – tonul optim de culoare, nivelul ideal de zgomot sau contrastul perfect al detaliilor. Află mai multe despre avantajele Galaxy AI

Faci apoi un switch rapid pe video și transformi clipurile tale obișnuite în opere de artă cinematografice, pentru că AI-ul generează cadre suplimentare între cele deja înregistrate de cameră. Cu ajutorul unei astfel de funcții pentru videoclipuri procesate cu AI, vezi cele mai tari secvențe ale acțiunii tale în slow motion. 

AI-ul continuă să învețe pe baza experiențelor tale foto

Prin analiza a mii sau chiar milioane de imagini, funcțiile foto cu AI își pot îmbunătăți constant abilitatea de a identifica și manipula elemente dintr-o imagine. Mai mult decât atât, pot avea capacitatea de a învăța și a reproduce stiluri artistice cu o precizie uimitoare, pe baza analizei făcute.

Există algoritmi și tehnici care sunt folosite de AI pentru procesarea imaginilor. Printre acestea se numără rețelele neuronale convoluționale (CNN) pentru recunoașterea modelului, algoritmi de învățare supervizată pentru clasificarea imaginilor și tehnici de învățare profundă pentru editarea și îmbunătățirea imaginilor.

AI-ul este un instrument puternic ce poate fi folosit pentru a transforma cadrele surprinse în adevărate opere de artă. Prin învățarea și înțelegerea diferitelor caracteristici ale unei imagini, inteligența artificială îmbunătățește fiecare fișier media din Gallery într-un mod absolut uimitor! 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top