Stiri

Cum sa faci o alegere corecta cand piata de vanzari masini este arhiplina de oferte

Masinile, mai nou, reprezinta o pasiune nu doar pentru barbati, ci si pentru femei. Mitul conform caruia femeile nu conduc atat de bine precum barbatii nu mai este de actualitate. Pentru cei pasionati de masini, o solutie mai accesibila pentru a intra in posesia unui chilipir o reprezinta serviciile oferite de companiile specializate in vanzari masini second hand.

Totul se rezuma la atentie si abilitati pe care le dezvolti in timp.

Insa o masina rulata poate presupune si anumite riscuri – uzura mai rapida, defecte ascunse. Pentru a nu fi pacalit de vanzator atunci cand cumperi sau a nu te pacali tu pe tine insuti atunci cand crezi ca ai gasit o oferta extrem de avantajoasa, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

Companiile specializate in vanzari masini – o optiune mai sigura

Astfel de companii sunt specializate in a achizitiona si ulterior vinde catre clienti masini rulate. Prin urmare, acestea sunt verificate din perspectiva starii tehnice si vin insotite de garantie. Specialistii din acest domeniu nu sunt doar simpli vanzatori ocazionali. Acestia au experienta in domeniul vanzarii masinilor second hand, iar credibilitatea acestora este una mare.

Un alt motiv pentru care companiile de vanzari masini rulate sunt mult mai sigure consta in varsta masinilor pe care le ofera spre vanzare. Cand se intemeiaza o intreprindere scopul principal este cel al obtinerii de profit. Tocmai din acest motiv rar sunt companiile care investesc in masini mai vechi de 5 ani. Acestea necesita intretinere mai avansata, ceea ce este echivalentul investitiilor mai mari si a unui risc mai mare ca acea masina sa nu se vanda. Din perspectiva avantajelor pentru cumparator, masinile pana in 5 ani vechime, daca sunt intretinute corespunzator, te pot scuti de probleme legate de starea tehnica a acestora.

Stabileste suma maxima pe care iti permiti sa o investesti intr-o masina

Cat de mult nu ne-am dori un anumit model de masina, trebuie sa ne cunoastem posibilitatile. Stabilind din start un buget pe care dorim sa-l alocam cumpararii unei masini vom exclude anumite modele iar alegerea va fi una mai facila. Nu trebuie sa uiti cand stabilesti bugetul nici de sumele necesare inmatricularii sau platii unor alte taxe aferente acestei proceduri.

In plus, trebuie sa ieii in considerare si veniturile ulterioare. In functie de acest aspect te vei putea orienta spre un model de masina economia si usor de intretinut sau spre un model mai scump.

O alta regula importanta este sa analizezi mai multe oferte de pe piata. Nu te limita doar la prima optiune care se incadreaza in bugetul stabilit. La o cautare mai avansata poti gasi acelasi model la un pret mult mai avantajos.

Trebuie sa stii unde sa cauti

Site-urile de profil sunt, probabil, cea mai cunoscuta sursa de unde se pot cumpara masini rulate. Dezavantajul acestor platforme este ca vanzatorii sunt persoane fizice care, cel mai probabil, isi vand propria masina. Prin urmare acestia vor dori sa obtina cat mai mlt profit si nu de putine ori schimba kilometajul masinii, ascund defectele care exista la automobil sau masina nu este inmatriculata pe acestia.

Cu totii stim, ricurile sunt mari atunci cand achizitionam o masina uzata. Dar companiile specializate in vanari masini reprezinta o alternativa mult mai sigura. In caz de defectiuni, defecte ascunse vei sti unde sa te adresezi. Compania nu pleaca nicaieri iar sediul acesteia este bine-cunoscut.

Pe piata de profil a vanzari masini, Auto Geist ofera servicii de calitate si masini insotite de garantie in ceea ce priveste starea lor tehnica. Parcul auto dispune de peste 100 de modele, toate cu varsta de pana in 5 ani – masini performante a caror conducere reprezinta o placere.

Intra aici  si exploreaza prin numeroasele oferte disponibile: foloseste filtrul special de cautare si gaseste rapid masina pe care vrei sa o parchezi acasa.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top